Luminox

-
Luminox on kellobrändi, jota käytetään useissa armeijan erikoisjoukoissa, poliisivoimissa ja muissa vaativissa ammattiryhmissä. Luminox valmistaa tyylikkäitä, kestäviä ja taustavalaistuja kelloja, jotka sopivat erinomaisesti niin juhlaan kuin ulkoiluun.

Luminox

(41 tuotetta)

Amerikkalainen Luminox on suhteellisen nuori kellovalmistaja vuodelta 1989. Luminoxin perustajan Barry Cohenin mielestä kelloista puuttui tärkeä ominaisuus, ja hän onnistui ratkaisemaan tämän puutteen. Ratkaisu sai nimekseen Luminox LIT, ja kaikki Luminoxin kellot ovat varustettuja tällä ainutlaatuisella ja patentoidulla Lumination Light Technology (LIT) -ominaisuudella.

Luminox Light Technology (LIT) -ominaisuuden avulla aika näkyy yhdellä silmäyksellä, ympäristön valosta riippumatta, eli myös täydellisessä pimeydessä. Tämä ainutlaatuinen valaistus koostuu kaasutäytteisistä mikrokapseleista, jotka löytyvät jokaisesta Luminoxin kellosta. Nämä kapselit on asennettu kellon viisareihin, indeksiin ja tarvittaessa myös kehysrenkaaseen. Kellot ovat itsevalaisevia, eli virtaa, ulkoista valonlähdettä tai näppäimen painallusta ei tarvita valaistuksen toimimiseen. Valo-ominaisuus kestää jopa 25 vuotta.

Luminox ei ole tunnettu ainoastaan ulkoilupiireissä tai tyylitietoisissa ryhmissä, vaan myös US Navy Seals, amerikkalaiset hävittäjälentäjät, NYPD (New York Police Department) ja monet muut tärkeät tahot käyttävät Luminoxin kelloja.

Nykypäivänä Luminox on edustettuna yli 30 eri maassa ja kellot tarjoavat käyttäjille oikean ajan valosta riippumatta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!