Luminox

(24 tuotetta)
Luminox is an American watch brand that is used by many military special forces, police departments and other very demanding users. Luminox makes very durable and nice looking watches.

Luminox is an American watch brand that is used by many military special forces, police departments and other very demanding users. Luminox makes very durable and nice looking watches.

"Amerikkalainen Luminox on suhteellisen nuori kellovalmistaja vuodelta 1989. Luminoxin perustajan Barry Cohenin mielestä kelloista puuttui tärkeä ominaisuus ja hän onnistui ratkaisemaan tämän puutteen. Ratkaisu sai nimeksi Luminox LIT ja kaikki Luminoxin kellot ovat varustettuja tällä ainutlaatuisella ja patentoidulla Lumination Light Technology (LIT) -ominaisuudella. Luminox Light Technology (LIT) -ominaisuuden avulla aika näkyy silmäyksellä, ympäristön valosta riippumatta, eli myös täydellisessä pimeydessä. Tämä ainutlaatuinen valaistus koostuu kaasutäytteisistä mikrokapseleista, jotka löytyvät jokaisesta Luminoxin kellosta. Nämä kapselit on asennettu kellon mittareissa, indeksissä ja tarvittaessa myös kehysrenkaassa. Kellot ovat itsevalaisevia, eli virtaa, ulkoista valonlähdettä tai näppäimen painallusta ei tarvita valaistuksen toimiakseen. Valo-ominaisuus kestää jopa 25 vuotta. Luminox ei ole tunnettu ainoastaan ulkoilupiireissä tai tyylitietoisissa ryhmissä, vaan myös US Navy Seals, amerikkalaiset hävittäjälentäjät, NYPD (New York Police Department) ja monet muut tärkeät tahot käyttävät Luminoxin kelloja. Nykypäivänä Luminox on edustettuna yli 30 eri maassa ja kellot tarjoavat käyttäjille oikean ajan valosta riippumatta."

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!