Lillsport

-
Lill-Sportin käsineet ovat olleet itsestään selvä pohjoismainen valinta siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1984. Ruotsalainen Lill-Sport voi lukea upeaksi meriitikseen sen, että sen käsineiden avulla on voitettu yli sata maailmancup- ja olympiamitalia. Jos haluat kulkea hiihtotähtien suksenjäljissä, aloita käsineistä! Yritystä hoitaa Granqvistin perhe Karlstadissa, ja tuotantoa tehdään omassa, Puolassa sijaitsevassa tehtaassa. Lill-Sport on tarkka laadusta ja jatkuvasta kehityksestä materiaalivalintojen ja istuvuuden osalta. Siksi voit sijoittaa turvallisin mielin Lill-Sportin tuotteisiin.

Lillsport

(14 tuotetta)

Maajoukkueen suosikki

Monet tunnetut hiihtotähdet rakastavat näitä Lill-Sport-käsineitä ja niitä on käyttänyt esimerkiksi Gunde Svan, Thomas Wassberg ja Marcus Hellner. Lill-Sport näkyy edelleen kymmenen eri maajoukkueen varusteissa, mikä kertoo merkin laadusta ja toiminnallisuudesta.

Hauskempaa hiihtoa oikeilla varusteilla

Koe kuinka hauskaa hiihto voi olla mukavilla, lämpimillä ja tyylikkäillä Lill-Sport käsineillä. Outnorthilta löydät laajan valikoiman miehille, naisille ja lapsille. Panosta koko perheen käsineisiin ja voitte nauttia hauskoista rinnepäivistä niin pitkään kuin haluatte!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!