TinderSticks 180g-220g - ID: A025632

Light My FireTinderSticks 180g-220g

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Light My Fire - TinderSticks 180g-220g

Light my firen TinderSticks-tervastikut on ylivoimaisesti paras tapa sytyttää tuli säässä kuin säässä – täysin luonnonmukaisesti! Käytettäessä TinderSticks-sytytystikkuja ei synny myrkyllisiä kaasuja, joita haitalliset kemikaalit tuottavat palaessaan.

TinderSticks-tikut valmistetaan Meksikon ylängöllä kasvatettujen mäntyjen tervaskannoista. Puun pihkapitoisuus on 80 %, tikut syttyvät vaivatta ja luotettavasti jopa märkinä.
TinderSticks-tikut palavat pitkään ja kuumasti. 

Pakkauksessa on 6–8 tikkua.

Light My Fire on raikas tuulahdus pohjolan taivaalla. Klassisia varusteita, jotka uudistuvat kauniilla ja värikkäillä malleilla. SPORKista on tullut lyhyessä ajassa tunnettu ja rakastettu tuote, ja Light My Fire on onnistunut uudistamaan jotain niinkin vakiintunutta kuin ruokailuvälineemme. Tulikivi on kokenut uuden kevään Light My Firen avulla, kun yhteistyössä Ruotsin puolustusvoimien kanssa kehitettiin Swedish FireSteel.

Lisää tuotteita merkiltä Light My Fire

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!