Leatherman

(40 tuotetta)
Leatherman on jo käsite: siitä on tullut monitoimityökalun synonyymi, johon muita verrataan. Kaikilla Leathermanin työkaluilla on 25 vuoden takuu, mikä kertoo tuotteiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Leatherman on jo käsite: siitä on tullut monitoimityökalun synonyymi, johon muita verrataan. Kaikilla Leathermanin työkaluilla on 25 vuoden takuu, mikä kertoo tuotteiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Voidaan sanoa, että Leatherman on multityökalu ja yksi markkinoiden vakiintuneimmista ja luotettavimmista tuotemerkeistä. Tim Leatherman myi ensimmäisen suunnittelemansa, Pocket Survival Tool -nimisen työkalun vuonna 1984. Tässä tuotteessa yhdistyi kaksitoista erilaista toimintoa yhdessä kompaktissa yksikössä. Mallia on kehitelty vuosien varrella ja siihen on lisätty voimakkaampi ruuvimeisseli ja voimakkaammat pihdit.

Meiltä Outnorthista löydät useita Leatherman-tuotemerkin multityökaluja, jotka sopivat täydellisesti niin kotikäyttöön, kuin tarvikkeeksi luonnossa liikkumiseen. Leatherman on yksinkertaisesti monitoimityökalu, joka soveltuu hyvin monipuoliseen käyttöön.

Leatherman Wave, Leatherman Squirt vai Leatherman Juice?

Leatherman on muotoillut useita erilaisia, toiminnallisuudeltaan ja kooltaan toisistaan poikkeavia työkalusarjoja. Kaikille näille yhteistä on käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys. Tuotteet ovat myös helppoja säilyttää.

Leatherman Wave -sarja on kaikkein suosituin ja siitä onkin tullut kansanvälinen myyntivaltti, eikä suotta. Tässä tuotteessa on kokonaista 17 erilaista työkalua yhdessä yksikössä. Lisäksi tämä monitoimityökalu on hyvin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Wave on päivitetty vuonna 2004 ja saanut päivityksessä muun muassa vahvemmat tongit, pidemmät pihdit, sekä lukitut terät.

Leatherman Juice on kätevä monitoimityökalu, jota on saatavana useita eri kokoja. Leatherman Juice soveltuu käytettäväksi yhtä lailla erämaaretkellä, kuin puistopiknikillä. Tässä tuotteessa yhdistyy monia tonkia, kaksi erilaista ruuvimeisseliä, sekä lisäksi kätevä purkinavaaja.

Leatherman Surge on yksi markkinoiden kookkaampia monitoimityökaluja, joka sisältää muun muassa pitkiä tonkia, sekä veitsenteriä. Helppo ja nopea käyttää monissa eri toiminnoissa ja paikoissa. Surge on voimakas työkalu, joka soveltuu raskaampaan ja laajempaan käyttöön.

Oikean mallin valitseminen

Leatherman keskittyy tuotteissaan käytännöllisyyteen, helppokäyttöisyyteen ja toiminnallisuuteen. Tuotemalleja kehitetään jatkuvasti ja tuotekehittelyssä erityisesti käyttäjäystävällisyys on etusijalla. Valitsemasi työkalun tulee soveltua juuri sinun tarpeisiisi, omata hyvän tartuntaergonomian ja toimia moitteettomasti kaikissa tilanteissa – ilman kompromisseja.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!