Lasten takit ja liivit

(358 tuotetta)

Kukaan ei halua lapsensa palelevan tai olevan epämukavissa vaatteissa. Mukavuus ja toiminnallisuus ovat tärkeitä, kun koko perhe lähtee retkelle. Laadukkaat ja mukavat vaatteet, jotka eivät ole hankalat, eivätkä kutita tai pistele, tekevät seikkailusta sekä vanhemmille että lapsille onnistuneen ja ihanan.

Meiltä Outnorthilta löydät suuren valikoiman hyviä ja kunnollisia lasten takkeja kevääksi, syksyksi ja talveksi, muun muassa Didriksons-, Peak Performance- ja Jack Wolfskin -tuotemerkeiltä. Takeissa on myös paljon hyviä ominaisuuksia ja niitä löytyy eri mallisina ja -värisinä.

Lasten takit eri vuodenajoille

Liian kuumassa lapset eivät ole iloisia. Takki, joka ei ole liian lämmin ja joka hengittää on täydellinen, kun aurinko pilkistää ja kevät tulee. Kestävässä lasten takissa voit antaa lapsen juoksennella ja olla lapsi, eikä sinun tarvitse olla huolissasi vaatteiden kestävyydestä. Keväällä voi olla märkää ja mutaista, ja siitähän monet lapset pitävät. Vaatteet, jotka kestävät kastumisen saavat kevään tuntumaan hauskemmalta!

Kun ilma viilenee, haluat tietenkin pukea lapsesi tarpeeksi lämpimästi vähentääksesi kylmettymisen riskejä. Monissa meillä myynnissä olevissa takeissa on hyvä hengittävyys ja ne mukautuvat sään muutoksiin, mikä muutoin voi johtaa loputtomaan riisumiseen ja pukemiseen.

Kerrospukeutumisen periaate

Jos pukeudut itse tai puet lapsesi kerrospukeutumisen periaatteella, voit itse säädellä lämpötilaa. Riisut tai lisäät vaatteita, kun ilma muuttuu tai aktiviteetissa tapahtuu muutoksia. Kerrosten väliin jäävä ilma tuottaa lämpöä. Tällä periaatteella myös kosteus haihtuu helpommin niin, että sinä ja lapsesi pysytte kuivina ja lämpiminä pidempään.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!