Lasten sadevaatteet

(109 tuotetta)

"Sää on vain pukeutumiskysymys”, ovat lapset saaneet kuulla sukupolvien ajan meiltä aikuisilta. Jos totta puhutaan, lapset oikeastaan innostuvat tästä sanonnasta ja lähtevät iloisesti ulos, olipa sitten räntäkeli tai sadesää. Outnorthilta löydät suuren valikoiman lasten sadevaatteita. Meiltä löydät hyvät ja edulliset sadevaatteet takeista olkainhousuihin sekä sadeasusettejä muun muassa Didriksonsilta ja Tretornilta.

Kunnon sadevaatteissa lapset pääsevät seikkailulle joka säällä

Toisin kuin useat aikuiset, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta, monet lapset rakastavat sadetta. He eivät malta odottaa ulospääsyä ja vesilätäköissä hyppimistä sateen jälkeen tai vaikka sateessa, veden tullessa alas kaatamalla. Lapset yksinkertaisesti rakastavat sadetta, kuten oikeastaan pitääkin. Ja että sadeleikeistä tulisi entistä hauskemmat, tarvitaan kunnolliset ja luotettavat sadevaatteet, jotka eivät estä leikkimistä, vaan päinvastoin!

Sadepuku, joka on tiivis päästä varpaisiin

Pärjäät kyllä aika hyvin sadetakillakin, mutta se ei riitä, kun on kyse aktiivisista ja sadetta rakastavista lapsista. Täydellisessä sadepuvussa vain mielikuvitus ja leikit asettavat rajat, ei sää. Lapset eivät pysy liikkumatta yhdessä paikassa katselemassa sadetta, mikä asettaa vaatimukset ketterälle liikkumiselle sekä sille, että vaate kestää rajun käytön. Outnorthilta löydät hyvät ja kestävät sadevaatteet koko perheelle ja tietysti lapsille. Valitse sadetakit ja sadehousut tunnetuilta tuotemerkeiltä. Useissa sadetakeissa on vesitiivis huppu, joka myös korvaa sadehatun pitäen pään kuivana ja lämpimänä rajuissakin sadekuuroissa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!