Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Lasten pipot ja hatut

(173 tuotetta)

Kukaan ei halua lapsensa menevän ulos ilman päähinettä tai että se otetaan pois heti, kun aikuisen silmä välttää. Tarvitaan hyvä ja mukava hattu, jota lapsi haluaa pitää päässään. Lämmittävä, mutta mielellään hengittävä hattu, joka ei saa ainakaan kutittaa tai pistellä.

Meiltä löydät runsaasti eri mallisia hattuja ja kaulureita lapsille ja nuorille, muun muassa tuotemerkeiltä Didriksons, Sätila, Bergans ja Aclima.

Mukavat kaulurit ja hatut, joita lapset haluavat käyttää

Varmista, että lapsesi pysyy lämpimänä hankkimalla kunnon pipo tai hattu, jota hän haluaa käyttää. Valikoimastamme löydät mukavat ja makeat lasten pipot ja hatut, jotka epäilemättä tulevat olemaan suosittuja, minkä ansiosta saavat myös olla päässä ja lämmittää.

Meillä on suuri valikoima kaiken mallisia myssyjä, trikoisia ja merinovillaisia beanies-pipoja sekä todella lämpimiä, keinonahkavuorella varustettuja myssyjä. Etsiessäsi neulottua tai virkattua pipoa löydät meiltä hyvälaatuiset edulliseen hintaan. Neulottuja ja virkattuja pipoja ei pitäisi etukäteen tyrmätä niiden kutittavuuden vuoksi, koska tämä ominaisuus riippuu pikemminkin materiaalivalinnasta kuin valmistustavasta. Meiltä löydät lisäksi fleecevuorisia hattuja, jotka ovat erittäin pehmeitä sekä mukavia päätä ja korvia vasten.

Kauluri lämmittää sekä päätä että kaulaa

Kun on kylmä tai tuulinen ilma, kaulan alue on herkkä. Kylmä tuuli tunkeutuu helposti lämpimänkin kaulahuivin läpi. Jos haluat varmistaa, että lapsesi kaula pysyy lämpimänä, on kauluri erinomainen valinta. Se toimii joko kaulahuivin lisänä tai lisäsuojana erittäin kylmällä säällä.

Kaiken peittävä balaclava pitää sekä kaulan että pään lämpimänä. Se pitää poissa kylmän ilman ja tuulen, jotka muuten pääsevät helposti läpi kaulahuivin ja hatun välistä. Se on myös hyvä vaihtoehto kaulahuiville talviurheilulajeissa, joihin pitkä, riippuva kaulahuivi ei ole aina sopiva. Lämpimät ja mukavat balaclavat löydät muun muassa tuotemerkeiltä Woolpower ja Didriksons.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!