Lasten paidat ja fleecet

(237 tuotetta)

Mukava ja pehmeä pusero on tavallisesti lasten suosikki - sekä pienten että isojen. Tämän lisäksi se on erittäin toimiva vaate. Ei ole hullumpi idea ostaa oikein hyvästä materiaalista valmistettu ja hyvälaatuinen pusero. Tällaisen löydät tietysti meiltä Outnorthilta tuotemerkeiltä kuten Aclima, Didriksons, Ivanhoe ja Woolpower. Meiltä löydät puserot lapsille ja nuorille sekä arkikäyttöön että lämmittäväksi aluspaidaksi seuraavaa talviseikkailua varten. Kesän kuumiin päiviin on saatavilla t-paitoja kivoilla painatuksilla, muun muassa Fjällrävenin paita ihanasta ekologisesta puuvillasta.

Lämmin välikerros kylmiin päiviin ulkona lumessa

Etsiessäsi lämmintä välikerrosta ja lämmittävää puseroa syksyksi, löydät niitä meiltä laajan valikoiman sekä lapsille että nuorille. Useat lasten puserot myydään myös setteinä mukavien housujen kanssa. Hyvin hengittävä fleecepusero on hyvä välikerros kylmiin talvipäiviin ja sen avulla keho ei pääse kylmenemään vaan pysyy lämpimänä. Lisäksi useat lämpimät puserot kuivuvat kostuttuaan nopeasti.

Puserot älykkäillä toiminnoilla

Päiväkotiin ja kouluun unohdetut hatut ja lapaset on osa jokapäiväistä elämää kaikille vanhemmille. Mikä olisikaan parempi kuin lämmin pusero, jonka hupussa on kiinniommeltu lakki sekä vatsan kohdalla lämpötasku? Tällaisen mallin löydät Aclimalta. Meillä on useita erilaisia lasten puseroita, jotka sopivat eri ikäisille ja yhtä hyvin niin arkipäivään, retkelle kuin suurempiin seikkailuihinkin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!