Lasten housut ja shortsit

(238 tuotetta)

Outnorthilta löydät leikkeihin ja seikkailuun sopivia lasten housuja ja shortseja kaikkein pienimmille sekä hieman vanhemmille lapsille. Koko perheen lähtiessä laskettelemaan löydät täältä muun muassa lämpimät toppahousut ja kuorihousut, jotka sopivat hyvin myös pitkän laskettelupäivän jälkeen, kun leikit jatkuvat lumessa. Kesäksi tai sisäliikuntaa varten löydät myös ihania allround-shortseja ja juoksutrikoita sekä lapsille että nuorille.

Kestävät housut vahvistetuilla polviosilla

Toisin kuin useimmat aikuiset, lapset tutkivat maailmaa muullakin tavalla kuin seisten, eivätkä usein pelkää kosteutta, mutaisuutta tai kivikoita. Housut ovat luultavasti yksi eniten kärsivistä lastenvaatteista ja etenkin polvet kärsivät reilusti paljosta kulumisesta. Tästä syystä useat lasten housut on vahvistettu polvista kestämään entistä pidempään, eivätkä leikit lopu ennen aikojaan. Lapsille on valikoimissamme eri tyyppisiä housuja vahvistetuilla polviosilla muun muassa tuotemerkeiltä Didriksons, Lundhags ja Helly Hansen.

Mukavat housut kerroksittain

Sen lisäksi, että kestävillä lasten housuilla on useita etuja, kaikki vanhemmat tietävät, että mukavuus on ratkaisevaa lapsen päättäessä, haluaako pukea päälleen tietyn vaatteen vaiko ei. Mikäli vaate on jollain tavalla epämukava, kutittaa tai pistelee, se riisutaan hyvin pian pois. Lasten housujen laajasta valikoimastamme löydät tästä syystä myös useita pehmeitä ja mukavia housuja sekä aluskerrastoja, jotka sopivat esimerkiksi sadevaatteiden alle tai lisäkerrokseksi talvella. Monet housut on valmistettu vesitiiviistä materiaalista, hengittävät hyvin ja kuivuvat nopeasti, jos ulkona sattuu olemaan kosteaa. Useat meillä myytävät nuorten ja lasten housut on valmistettu kierrätysmateriaalista. Näitä tuotemerkkejä edustavat muun muassa Picture Organic Clothing ja Didriksons, jotka käyttävät valmistuksessaan kierrätettyä polyesteriä. Myös muun muassa Jack Wolfskin ja Lundhags valmistavat ekologisista materiaaleista valmistettuja housuja.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!