Lasten hanskat ja rukkaset

(144 tuotetta)

Hyvissä ja kestävissä rukkasissa lapsesi kädet pysyvät lämpiminä ja lapsi iloisena läpi talven. Meiltä löydät hyvälaatuisia, kunnollisia lasten rukkasia, jotka kestävät lähes kaikkea. Valikoimissamme on rukkasia sekä lapsille että nuorille. Muun muassa tuotemerkeiltä Hestra, Didriksons, Kombi ja Urberg löytyy laaja rukkasvalikoima.

Meillä on kaikkea yksinkertaisemmista malleista aina hieman tyylikkäämpiin, esimerkiksi hengittäviä Gore-Tex rukkasia.

Hyvät ja mukavat rukkaset, joita lapset haluavat käyttää

On aivan tavallista, että rukkaset yhdessä hattujen ja sukkien kanssa ovat vaatteet, jotka riisutaan ensimmäisinä, jos lapset eivät viihdy niissä. Hyvät rukkaset on pakolliset lapsellesi, mutta ei ole varmaa, käytetäänkö niitä, koska mitkä tahansa eivät kelpaa. Varmista, että ostat mukavat lapaset, jotka istuvat kunnolla ja hengittävät hyvin. Hyvä esimerkki hengittävästä materiaalista on villa. Villalla on myös kyky lämmittää, vaikka rukkaset kastuisivatkin. Jos sitä vastoin tiedät, että leikit tulevat olemaan kosteita syksyn huonoilla ilmoilla, voivat vesitiiviit käsineet olla hyödyllisemmät.

Turvanauhat vähentävät vaaraa kadottaa rukkaset

Hihojen alle asetettavat turvanauhat estävät rukkasten tai käsineiden katoamisen, vaikka ne irtoaisivatkin kädestä. Myymme tietysti rukkasia, jotka istuvat hyvin, mutta aina ei voi taata niiden pysyvän kädessä, kun on puhe lapsista. Monet rukkaset on varustettu hyvillä toiminnoilla ja myös ranteen ympäryksen säätömahdollisuuksilla niin, että lasten kädet pysyvät kuivina ja lämpiminä. Hyvä säätö ranteen ympärillä vähentää tietysti myös riskiä saada lunta vaatteiden alle.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!