Lasten haalarit

(106 tuotetta)

Meiltä löydät laajan valikoiman lasten haalareita. Meillä on haalareita kylmiä talvipäiviä varten, mutta myös vedenpitäviä kurahaalareita kestämään syksyn sateita. Kulutusta kestäviä, kunnon lasten haalareita löytyy muun muassa tuotemerkeiltä Reima, Didriksons ja Isbjörn of Sweden.

Täydellinen talvivaate

Haalari on todennäköisesti paras talvivaate jokaiselle lapselle. Se on helppo pukea päälle ulos lähtiessä, vaatteet istuvat niin kuin niiden pitää eikä ole vaaraa, etteivät ne pysyisi paikallaan. Tämän lisäksi lumi ei tunkeudu ei-toivottuihin paikkoihin ja lapsi voi keskittyä kaikenlaisiin lumileikkeihin. Vedenpitävä vuorellinen kurahaalari pitää lapset kuivina ja lämpiminä. Jos haalarissa on hyvä hengittävyys, vähenee liian kuumenemisen ja hikoilun riski sään muuttuessa.

Materiaalit ovat useimmiten oikein hyvännäköisiä ja mukavia, hyvin vettä hylkiviä sekä hengittäviä. Meiltä löydät haalareita ilman PFC-yhdisteitä, jotka ovat kuitenkin vettähylkiviä. Useissa haalareissa on myös heijastimet, joiden avulla lapsesi näkyy talvella pimeässä. Sinun ei tarvitse tämän lisäksi huolehtia mahdollisista irrallisista heijastimista, jotka helposti irtoavat leikeissä.

Kulutusta kestävät haalarit, joissa on pidempi käyttöikä ja kestävyys

Lapset leikkivät aina välittämättä säästä tai alustasta. Polvet ja takapuoli ovat useimmiten alttiita alueita, koska lapset leikkivät harvoin pelkästään seisten. Useissa haalareissa on vahvikkeita, jotta haalari kestäisi pitkään. Ostaessasi lapsellesi oikein hyvät ja kunnolliset vaatteet, ne toivottavasti kestävät myös nuoremmille sisaruksille tai tulevalle sukupolvelle. Mikäli ostat kunnollisia laatuvaatteita, jotka on tehty rajuun ulkoilukäyttöön, teet sekä itsellesi että lapsellesi palveluksen.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!