Lasten alusasut ja alusvaattet

(85 tuotetta)

Osta uudet alusvaatteet ja kerrastot lapsille ja nuorille Outnorthista. Meiltä löydät paitoja, housuja sekä haalareita useasta mukavasta materiaalista valmistettuna, kuten esimerkiksi merinovillasta.

Mukavat pehmeäsaumaiset ja hankaamattomat kerrastot

Alusasut ja alusvaatteet on vaikea oikaista, koska ne lepäävät ihoa vasten kaikkien muiden vaatteiden alla, etenkin oltaessa laskettelurinteessä tai ladulla. On varmaa, ettei hankaavia tai epämukavia alusvaatteita pueta enää milloinkaan seuraaviin seikkailuihin. Meiltä löydät paljon pehmeitä, mukavia ja hankaamattomia alusvaatteita ja alusasj. Niiden joukossa on litteäsaumaiset Urbergin alushousut, joissa ei pääse syntymään turhia hankaumia. Alusvaatevalikoimissamme on myös useita vaihtoehtoja monelta eri merkiltä, kuten esimerkiksi Aclima, Icebreaker ja Helly Hansen.

Hengittävät alusasut

Kerrastoa ostettaessa on tärkeää valita materiaali, joka hengittää ja joka kastuttuaan kykenee edelleen lämmittämään. Hyvä esimerkki tällaisesta materiaalista on villa, josta monet meillä myytävät lasten ja nuorten alusasut on valmistettu. Merinovilla on suosittu villatyyppi, jota käytetään paljon kerrastovaatteissa. Merinovillalla on paljon erityisiä ominaisuuksia, jotka tekevät materiaalista parhaan mahdollisen ihoa lähimpänä pidettävissä vaatteissa. Materiaali ei ime itseensä kehon hajuja samalla tavalla kuin muut materiaalit, eikä sitä siksi tarvitse pestä yhtä usein, vaan sen voi tuulettaa, minkä jälkeen se tuntuu jälleen raikkaalta. Se on myös materiaali, joka hengittää hyvin ja jolla on erinomainen kyky siirtää kosteutta. Merinovilla myös kuivuu nopeasti kastuttuaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!