Lasten Takit & Liivit

(484 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Happo One Junior Green Lemon
 

Kukaan ei halua lapsensa palelevan tai olevan epämukavissa vaatteissa. Mukavuus ja toiminnallisuus ovat tärkeitä, kun koko perhe lähtee retkelle. Laadukkaat ja mukavat vaatteet, jotka eivät ole hankalat, kutittavat tai pistelevät, tekevät seikkailusta sekä vanhemmille että lapsille onnistuneen ja ihana.

Meiltä Outnorthilta löydät suuren valikoiman hyviä ja kunnollisia lasten takkeja kevääksi, syksyksi ja talveksi Didriksons-, Peak Performance- ja Jack Wolfskin -tuotemerkeiltä. Takeissa on myös paljon hyviä ominaisuuksia ja niitä löytyy eri mallisina ja -värisinä.

Lasten takit eri vuodenajoille

Liian kuumassa lapset eivät ole iloisia. Takki joka ei ole liian lämmin ja joka hengittää on täydellinen, kun aurinko pilkistää ja kevät tulee. Kestävässä lasten takissa voit antaa lapsen juoksennella ja olla lapsi, eikä sinun tarvitse olla huolissasi vaatteiden kestävyydestä. Keväällä voi olla märkää ja mutaista, ja siitähän monet lapset pitävät. Vaatteet jotka kestävät kastumisen saavat kevään tuntumaan hauskemmalta!

Kun ilma viilenee, haluat tietenkin pukea lapsesi tarpeeksi lämpimästi vähentääksesi kylmettymisen riskejä. Monissa meillä myynnissä olevissa takeissa on hyvä hengittävyys ja ne mukautuvat sään muutoksiin, mikä muutoin voi johtaa loputtomaan riisumiseen ja pukemiseen.

Kerrospukeutumisen periaate

Jos pukeudut itse tai puet lapsesi kerrospukeutumisen periaatteella, voit itse säädellä lämpötilaa. Riisut tai lisäät vaatteita, kun ilma muuttuu tai aktiviteetissa tapahtuu muutoksia. Kerrosten väliin jäävä ilma tuottaa lämpöä. Tällä periaatteella myös kosteus haihtuu helpommin niin, että sinä ja lapsesi pysytte kuivina ja lämpiminä pidempään.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!