Lasten Paidat & Fleecet

(186 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Happo One Junior Light Blue
 

Mukava ja pehmeä pusero on tavallisesti lasten suosikki - sekä pienten että isojen, minkä lisäksi se on erittäin toimiva vaate. Ei ole hullumpi idea ostaa oikein hyvästä materiaalista valmistettu ja hyvälaatuinen pusero. Tällaisen löydät tietysti meiltä Outnorthilta tuotemerkeistä kuten Aclima, Didriksons, Ivanhoe ja Woolpower. Meiltä löydät puserot lapsille ja nuorille sekä arkikäyttöön että lämmittäväksi aluspaidaksi seuraavaa talviseikkailua varten. Kesän kuumiin päiviin on saatavilla t-paitoja kivoilla painatuksilla, muun muassa Fjällrävenin paita ihanasta ekologisesta puuvillasta.

Lämmin välikerros kylmiin päiviin ulkona lumessa

Etsiessäsi lämmintä välikerrosta ja lämmittävää puseroa syksyksi, löydät niitä meiltä laajan valikoiman sekä lapsille että nuorille. Useat lasten puserot myydään myös setteinä mukavien housujen kanssa. Hyvin hengittävä fleecepusero on hyvä välikerrokseksi kylmiin talvipäiviin ja sen avulla keho ei kylmene pysyessään lämpimänä ja lisäksi useat lämpimät puserot kuivuvat kostuttuaan nopeasti.

Puserot älykkäillä toiminnoilla

Päiväkotiin ja kouluun unohdetut hatut ja lapaset on osa jokapäiväistä elämää kaikille vanhemmille. Mikä olisikaan parempi kuin lämmin pusero, jonka hupussa on kiinniommeltu lakki sekä vatsan kohdalla lämpötasku? Tällaisen mallin löydät Aclimalta. Meillä on useita erilaisia lasten puseroita, jotka sopivat eri ikäisille ja yhtä hyvin niin arkipäivään, retkelle kuin myös suurempiin seikkailuihinkin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!