Lasten Housut & Shortsit

(203 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Brant Kid's Ski Pants Black
 

Outnorthilta löydät leikkeihin ja seikkailuun sopivia lasten housuja ja shortseja kaikkein pienimmille sekä hieman vanhemmille lapsille. Koko perheen lähtiessä laskettelemaan löydät täältä muun muassa lämpimät toppahousut ja kuorihousut, jotka sopivat hyvin myös pitkän laskettelupäivän jälkeen, kun leikit jatkuvat lumessa. Kesäksi tai sisäliikuntaa varten löydät myös ihania allround-shortseja ja juoksutrikoita sekä lapsille että nuorille.

Kestävät housut vahvistetuilla polviosilla

Toisin kuin useimmat aikuiset, lapset tutkivat maailmaa muullakin tavalla kuin seisten, eivätkä usein pelkää kosteutta, mutaisuutta tai kivikoita. Housut ovat luultavasti yksi eniten kärsivistä lastenvaatteista ja etenkin polvet kärsivät reilusti paljosta kulumisesta. Tästä syystä useat lasten housut on vahvistettu polvista kestämään entistä pidempään, eivätkä leikit lopu ennen aikojaan. Lapsille on valikoimissamme eri tyyppisiä housuja vahvistetuilla polviosilla muun muassa tuotemerkeiltä Didriksons, Lundhags ja Helly Hansen.

Mukavat housut kerroksittain

Sen lisäksi, että kestävillä lasten housuilla on useita etuja, kaikki vanhemmat tietävät, että mukavuus on ratkaisevaa lapsen päättäessä, haluaako pukea päälleen tietyn vaatteen vaiko ei. Mikäli vaate on jollain tavalla epämukava, kutittaa tai pistelee, se riisutaan hyvin pian pois. Lasten housujen laajasta valikoimastamme löydät tästä syystä myös useita pehmeitä ja mukavia housuja sekä alusvaatteita, jotka sopivat esimerkiksi sadevaatteiden alle tai lisäkerrokseksi talvella. Monet housut on valmistettu vesitiiviistä materiaalista, hengittävät hyvin ja kuivuvat nopeasti, jos ulkona sattuu olemaan kosteaa. Useat meillä myytävät nuorten ja lasten housut on valmistettu kierrätysmateriaalista. Näitä tuotemerkkejä edustavat muun muassa Picture Organic Clothing ja Didriksons, jotka käyttävät valmistuksessaan kierrätettyä polyesteriä. Myös muun muassa Jack Wolfskin ja Lundhags valmistavat ekologisista materiaaleista valmistettuja housuja.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!