Lasten Haalarit

(55 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Kyla Kid's Winter Overall + Varm Kid's Boot
 

Meiltä löydät laajan valikoiman lasten haalareita. Meillä on haalareita kylmiä talvipäiviä varten, mutta myös vedenpitäviä haalareita kestämään syksyn sateita. Kulutusta kestäviä, kunnon lasten haalareita löytyy muun muassa tuotemerkeiltä Reima, Didriksons ja Isbjörn of Sweden.

Täydellinen talvivaate

Haalari on todennäköisesti paras talvivaate jokaiselle lapsille. Se on helppo pukea päälle ulos lähtiessä, vaatteet istuvat niin kuin niiden pitää eikä ole vaaraa siitä, etteivät ne pysyisi paikallaan. Tämän lisäksi lumi ei tunkeudu ei-toivottuihin paikkoihin ja lapsi voi keskittyä kaikenlaisiin lumileikkeihin. Vedenpitävä haalari pitää lapset kuivina ja iloisina. Jos haalarissa on hyvä hengittävyys, vähenee liian kuumenemisen ja hikoilun riski sään muuttuessa.

Materiaalit ovat useimmiten oikein hyvännäköisiä ja mukavia, hyvin vettä hylkiviä sekä hengittäviä. Meiltä löydät haalareita ilman PFCtä, joissa on kuitenkin kyky hylkiä vettä. Useissa haalareissa on myös heijastimet, joiden avulla lapsesi näkyy talvella pimeässä. Sinun ei tarvitse tämän lisäksi huolehtia mahdollisista irrallisista heijastimista, jotka helposti irtoavat leikeissä.

Kulutusta kestävät haalarit, joissa on pidempi käyttöikä ja kestävyys

Lapset leikkivät aina välittämättä säästä tai alustasta. Polvet ja takapuoli ovat useimmiten alttiita alueita, koska lapset leikkivät harvoin pelkästään seisten. Useissa haalareissa on vahvistetut kohdat, jotta haalari kestäisi pitkään. Ostaessasi lapsellesi oikein hyvät ja kunnolliset vaatteet, ne toivottavasti kestävät myös nuoremmille sisaruksille tai tulevalle sukupolvelle. Mikäli ostat kunnollisia laatuvaatteita, jotka on tehty rajuun ulkoilukäyttöön, teet sekä itsellesi että lapsellesi palveluksen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!