Lasten Aluskerrokset & Alusvaatteet

(103 tuotetta)

Osta uudet alusvaatteet lapsille ja nuorille Outnorthin netistä. Meiltä löydät paidat, alushousut sekä kerrastot useasta mukavasta materiaalista, kuten esimerkiksi merinovillasta, valmistettuna.

Mukavat pehmeäsaumaiset ja hankaamattomat alusvaatteet

Alusvaatteita on vaikea oikaista, koska ne lepäävät ihoa vasten kaikkien muiden vaatteiden alla. Etenkin oltaessa laskettelurinteessä tai ladulla. On varmaa, ettei alusvaatteita, joissa on hankaavat saumat tai ovat muuten epämukavat, pueta enää milloinkaan seuraaviin seikkailuihin. Meillä on paljon pehmeitä, mukavia ja hankaamattomia alusvaatteita. Niiden joukossa on litteäsaumaiset Urbergin alushousut, joissa ei pääse syntymään turhia hankaumia. Alusvaatevalikoimissamme on myös useita vaihtoehtoja monelta eri merkiltä, kuten muun muassa Aclima, Icebreaker ja Helly Hansen.

Hengittävät alusvaatteet

Alusvaatteita ostettaessa on tärkeää valita materiaali, joka hengittää ja joka kastuttuaan kykenee edelleen lämmittämään. Hyvä esimerkki tällaisesta materiaalista on villa, josta on monet meillä myytävät lasten ja nuorten alusvaatteet valmistettu. Merinovilla on suosittu villatyyppi, jota käytetään paljon alusvaatteissa. Merinovillalla on paljon erityisiä ominaisuuksia, jotka tekevät materiaalista parhaan mahdollisen ihoa lähinnä pidettävissä vaatteissa. Materiaali ei ime itseensä kehon hajuja samalla tavalla kuin muut materiaalit eikä sitä siksi tarvitse pestä yhtä usein, vaan sen voi tuulettaa, minkä jälkeen se tuntuu jälleen raikkaalta. Se on myös materiaali, joka hengittää hyvin ja siinä on hyvä kosteutta kuljettava kyky. Merinovilla myös kuivuu nopeasti kastuttuaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!