Pipot Lapset

(118 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Kids Knitted Beanie Set Grey
 

Kukaan ei halua lapsensa menevän ulos ilman päähinettä tai että se otetaan pois heti, kun aikuisen silmä välttää. Tarvitaan hyvä ja mukava hattu, jota lapsi haluaa pitää päässään. Lämmittävä, mutta mielellään hengittävä hattu, joka ei saa ainakaan kutittaa tai pistellä.

Meiltä löydät runsaasti eri mallisia hattuja ja kaulureita lapsille ja nuorille, muun muassa tuotemerkeiltä Didriksons, Sätila, Bergans ja Aclima.

Mukavat kaulurit ja hatut, joita lapset haluavat käyttää

Varmista, että lapsesi pysyy lämpimänä hankkimalla kunnon hattu, joita hän haluaa käyttää. Valikoimastamme löydät mukavat ja makeat lasten hatut, jotka epäilemättä tulevat olemaan suosittuja, minkä ansiosta saavat myös olla päässä ja lämmittää.

Meillä on suuri valikoima kaiken mallisia myssyjä, trikoisia ja merinovillaisia beanies-pipoja sekä todella lämpimiä, keinonahkavuorella varustettuja myssyjä. Etsiessäsi neulottua tai virkattua hattua löydät meiltä hyvälaatuiset edulliseen hintaan. Neulottuja ja virkattuja hattuja ei pitäisi etukäteen tyrmätä niiden kutittavuuden vuoksi, koska tämä ominaisuus riippuu pikemminkin materiaalivalinnasta kuin valmistustavasta. Meiltä löydät lisäksi fleecevuorisia hattuja, jotka ovat erittäin pehmeitä sekä mukavia päätä ja korvia vasten.

Kauluri lämmittää sekä päätä että kaulaa

Kun on kylmä tai tuulinen ilma, kaulan aluen on herkkä. Kylmä tuuli tunkeutuu helposti lämpimänkin kaulahuivin läpi. Jos haluat varmistaa, että lapsesi kaula pysyy lämpimänä, on kauluri erinomainen valinta. Se toimii joko kaulahuivin lisänä tai lisäsuojana erittäin kylmällä säällä.

Kaiken peittävä balaclava pitää sekä kaulan että pään lämpimänä. Se pitää poissa kylmän ilman ja tuulen, jotka muuten pääsevät helposti läpi kaulahuivin ja hatun välistä. Se on myös hyvä vaihtoehto kaulahuiville talviurheilulajeissa, joihin pitkä, riippuva kaulahuivi ei ole aina sopiva. Lämpimät ja mukavat balaclavat löydät muun muassa tuotemerkeiltä Woolpower ja Didriksons.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!