Men's Loose Camp Front Print T-Shirt - ID: A165487

Knowledge Cotton ApparelMen's Loose Camp Front Print T-Shirt

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Knowledge Cotton Apparel - Men's Loose Camp Front Print T-Shirt

Knowledge Cotton Apparel Men's Loose Camp Front Print T-Shirt on lyhythihainen paita vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii miehille.
Materiaali: 100 % puuvilla
Tuotteen Men's Loose Camp Front Print T-Shirt ominaisuuksia:
Istuvuus: Rento
Materiaali: Puuvilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: GOTS – Global Organic Textile Standard
Valmistusmaa: Turkki
Vuodesta 1969 lähtien on meidän liikkeellepanevana voimanamme ollut ottaa kantaa. Ottaa kantaa ympäristöasioihin sekä edistää oikeudenmukaisia olosuhteita niin ihmisille kuin eläimillekin. Brändinä KnowledgeCotton Apparel edustaa kestäviä vaatteita tiedostaville ihmisille, jotka eivät halua tinkiä tyylistä, mukavuudesta tai laadusta. Kaikki vaatteemme on valmistettu sertifioitujen valmistajien toimesta, jotka käyttävät kestäviä menetelmiä ja materiaaleja. On kyse periaatteista. Knowledgen tyylissä on kyse asenteesta. Uskomme monikäyttöisyyteen, ja tarjoamme tyylin, missä urbaani rentous yhdistetään kaikkeen puhtaasta denimistä fuusiomateriaaleihin ja perusulkoiluvaatteisiin, seikkailuihin sopusoinnussa luonnon elementtien kanssa. Monet KnowledgeCotton Apparel -fanit löytyvät ulkoilijoiden joukosta. He ovat aktiivisia ihmisiä, jotka asettavat korkeat vaatimukset tuotteiden toimivuudelle sekä ympäristön huomioonottamiselle ja reiluille tuotanto-olosuhteille. Knowledge -ulkoiluvalikoiman avulla kaikilla on mahdollisuus puhtaisiin, toiminnallisiin vaatteisiin, jotka tarjoavat ihanteellista käyttömukavuutta ja suojaa luonnon elementeiltä, tekemättä kompromisseja luonnonarvoissa. ‘Bringing you closer to nature’ on kestävän ulkoilukonseptimme kehys. Haluamme innostaa ihmisiä ympäristöä säästävään aktiiviseen elämäntapaan, ja tuntien olonsa mukavaksi viettämään enemmän aikaa ulkona vuodenajasta, säästä tai paikasta riippumatta. Mahdollisuus tutkia ja tutustua meidän kauniiseen planeettaamme puhtaalla omallatunnolla. KnowledgeCotton Apparel – bringing you closer to nature.

Lisää tuotteita merkiltä Knowledge Cotton Apparel

Näytä kaikki T-paidat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!