TKWide 355ml (Café Cap) - ID: A081692

Klean KanteenTKWide 355ml (Café Cap)

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Klean Kanteen - TKWide 355ml (Café Cap)

Klean Kanteen TKWide 355ml (Café Cap) on termosmuki .
  • Elinikäinen Strong as Steel -takuu
  • Vuotamaton

MITEN TISKATA PULLOT, MUKIT, RUOKA-ASTIAT JA KORKIT:
  • Klean Kanteen Classic- ja Wide-pullot sekä mukit ja ruoka-astiat voi värissä Brushed Stainless pestä pesukoneessa.
  • Klean Kanteen suosittelee käsinpesua kaikille värjätyille pulloille sekä vakuumieristetyille pulloille, mukeille ja ruokatermoksille.
  • Perusteelliseen puhdistukseen voit käyttää lämmintä tiskivettä ja pulloharjaa. Klean Kanteen suosittelee myös vanhanajan puhdistusniksiä: sekoita vettä ja ruokasoodaa hienoksi, paksuksi tahnaksi.
  • Jos pullosi tai korkkisi tuntuu säilyttävän makuja tai haisee, käytä laimennettua etikkaa ja anna tuotteen liota nesteessä yön yli. HUOM! Unibody Bamboo Cap -korkkia ei pidä liottaa.
  • Kaikki Kid Kanteen ja Classic-korkit (lukuunottamatta Unibody Bamboo Cap -korkkia) voi pestä pesukoneessa. Café Cap -korkin voi pestä pesukoneessa, ja kierrettävän osan voi irrottaa perusteellista puhdistusta varten.
  • Alkuperäiset ruostumattomat Loop ja Flat Cap -korkit täytyy pestä käsin sillä ne on valmistettu kahdesta materiaalista: ruostumattomasta teräksestä ja polypropeenista. Käsinpesu varmistaa, ettei vettä pääse korkin koloihin.
Tuotteen TKWide 355ml (Café Cap) ominaisuuksia:
BPA-vapaa: Kyllä
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Halkaisija x Korkeus: 76,2 x 184,1 mm
Paino: 350.5 g
Sisäpuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Ulkopuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Tilavuus: 355 ml
Siitä ei ole kauan, kun terveys- ja ympäristöongelmat, jotka nyt tiedämme liittyvän muoviin, olivat kansalaisille tuntemattomia. Tuolloin muovipullo oli vakio ja ruostumattomat tuotteet olivat suurelta osin tuntemattomia tai ainakaan eivät olleet kovin suosittuja. Robert Seals, amerikkalainen keksijä ja Klean Kanteens -yhtiön perustaja, näki muovi-ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Häntä ajoi jo varhaisessa vaiheessa halu luoda kestävä terveellisten tuotteiden tuotanto, joka voi korvata kertakäyttötuotteiden käytön pysyvästi ja on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle.

Lisää tuotteita merkiltä Klean Kanteen

Näytä kaikki Termosmukit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!