BLACK FRIDAY!     Naiset   Miehet   Lapset   SUPER DEALS

Klean Kanteen

-
Siitä ei ole kauan, kun terveys- ja ympäristöongelmat, jotka nyt tiedämme liittyvän muoviin, olivat kansalaisille tuntemattomia. Tuolloin muovipullo oli vakio ja ruostumattomat tuotteet olivat suurelta osin tuntemattomia tai ainakaan eivät olleet kovin suosittuja. Robert Seals, amerikkalainen keksijä ja Klean Kanteens -yhtiön perustaja, näki muovi-ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Häntä ajoi jo varhaisessa vaiheessa halu luoda kestävä terveellisten tuotteiden tuotanto, joka voi korvata kertakäyttötuotteiden käytön pysyvästi ja on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle.

Klean Kanteen

(115 tuotetta)

Ruostumattomat astiat ovat parempia luonnolle

Nykyään tiedämme myös, että on hyödyllisempää juoda vetensä ruostumattomista astioista. Jos teet niin, vältät kasvattamasta maailman muovivuorta, samalla kun vältyt myrkkyjen ja kemikaalien liukenemiselta veteen, mitä muovipullojen kanssa voi esiintyä.  

Valitse eri malleista

Klean Kanteenin laajassa astiavalikoimassa on kaikkea kauniista ja tyylikkäistä termoskannuista ja kupeista hyödyllisiin treeni- ja retkipulloihin. Löydä suosikkisi Outnorth.fi-sivustolta!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!