Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Unisex Syr Hood Parka - ID: A165383

Pikkujoulut
25% - KOODI

KlättermusenUnisex Syr Hood Parka

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Klättermusen - Unisex Syr Hood Parka

Klättermusen Unisex Syr Hood Parka on sadetakki vaellukseen. Sopii kaikille.
Materiaali: 100% polyamidi
Tuotteen Unisex Syr Hood Parka ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Istuvuus: Rento
Tuulta hylkivä: Kyllä
Valmistusmaa: Kiina
Takapituus: 106 cm
Kalvo: Cutan®
Paino: 554 g
Päämateriaali: Polyamidi
Toppaus: Ei toppausta
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 20000
Hengittävyys: 20000 g/m2/24h
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Heijastin: Kyllä
Teipatut saumat: Kyllä
Ehdottomasti parasta Klättermusenille ovat ulkoilma-aktiviteetit lumimyrskyssä tai sateessa. Juuri sellaisissa olosuhteissa vaatteiden todellinen laatu tulee esille. Vuonna 1975 perustettu yritys on alusta alkaen työskennellyt lujasti kehittääkseen materiaaleja ja uusia ainutlaatuisia innovaatioita, jotka parantavat aktiivista ulkoelämää. Klättermusenin DNA:n ytimessä on ajatella ja tehdä toisin kuin muut, ja he ovat aina kulkeneet omia polkujaan tuotteiden kehittämisessä. Painopiste on mahdollisimman vähäisessä ympäristövaikutuksessa, innovatiivisessa muotoilussa ja kestävissä tuotteissa, joiden avulla käyttäjä voi tuntea olonsa varmaksi, satoi tai paistoi. Klättermusenin henkilökunnasta löytyy metsästäjiä, vaeltajia, hiihtäjiä ja monia muita ihmisiä, joiden intohimona on aktiivinen elämä ulkona. Klättermusenin iskulause "Maximum safety for you, minimum impact on nature" tarkoittaa sitä, että he työskentelevät aktiivisesti kertakäyttökulttuuria vastaan. He kehittävät vaatteita ja varusteita, jotka kestävät koko eliniän. Sen sijaan, että ostaisit halvempia vaatteita, jotka on vaihdettava usein, investoi laadukkaisiin varusteisiin.

Lisää tuotteita merkiltä Klättermusen

Näytä kaikki Sadetakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Iskulauseessa ”Maximum safety for you, minimum impact on nature” ympäristö kustantaa 50 prosenttia Klättermusenin tavamerkistä. Perustaja Peter Askulv on koulutettu biologi ja opiskeli jo 70-luvulla ilmastonmuutoksesta, josta nykypäivänä puhutaan paljon. Klättermusen jätti vähitellen PVC:n pois materiaaleistaan 90-luvun alussa, koska se sisältää pehmentäviä flataatteja, jotka häiritsevät hormonitoimintaa. Klättermusen käyttää varovaisuusperiaatetta, toisin sanoen se välttää aineita, joita ei ole todettu vaarattomiksi, ja työskentelee myös korvattavuuden parissa; yritys valitsee aina vähiten haitalliset aineet. Klättermusen on jo kauan tehnyt työtä vähentääkseen fluorihiilivetyjä ja syksystä 2017 lähtien kaikki fluorihiilivedyt ovat olleet vain hämärä muisto, ja Klättermusen työskentelee myös aktiivisesti kemikaalikysymysten parissa European Outdoor Groupissa ja Blusignilla. Koska tavarankuljetusajoneuvot kattoivat suuren osan hiilidioksidipäästöistä, varasto on muuttanut Åresta Boråsiin, jonne tavarat tulevat laivalla Göteborgista. Tällä tavalla tavarankuljetusajoneuvoja ja hiilidioksidipäästöjä on vähennetty 30-50% tuotekohtaisesti. Lisätäksemme tuotteiden elinkaarta painotamme suuresti suunnitteluprosessia. Klättermusenin mukaan paras tapa olla kestävä on se, että yksinkertaisesti käyttää tuotteitaan pitkään. Lähtökohtana on se, että vaatteen tulisi kestää pitkään, ja että käytettäisiin kulutusta kestäviä materiaaleja, ja jos tuote vastoin odotuksia menisikin rikki, se pitäisi olla helppo korjata.

  Kierrätys: Klättermusen käyttää ekologista GOTS-sertifioitua puuvillaa ja kierrätettyjä kankaita. Etsimme kierrätysjärjestelmää, jossa kankaiden laatu säilyy, ja tarkastelemme maailman edistyneimpiä kierrätysjärjestelmiä. Klättermusenilla on oma palvelukeskus, eli jos tuotteesi hajoaa, sinun tarvitsee vain lähettää se korjattavaksi!

  Eläimet: Untuvaa ei kerätä eläviltä linnuilta.

  Etiikka: Meillä on pitkä suhde tehtaisiin ja vierailemme niissä 2-4 kertaa vuodessa.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!