Men's Uneek O2 - ID: A031262

KeenMen's Uneek O2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Men's Uneek O2 Keen

Keen Men's Uneek O2 ovat sandaalit vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii miehille.
Ominaisuudet Men's Uneek O2:
Varvassuoja: Ei
Materiaali: Synteettinen
Luomme innovatiivisia ja monipuolisia tuotteita, jotka parantavat elämää ja inspiroivat ulkoseikkailuihin. KEEN toimii intohimosta ulkoilmaelämään, ja se on yksityisomistuksessa oleva tuotemerkki Portlandista, Oregonista, joka pitää arvojaan erittäin tärkeänä. Tuotemerkin tavoitteena on luoda innovatiivisia ja hyödyllisiä tuotteita, parantaa elämänlaatua ja innostaa ulkoilmaseikkailuihin. KEEN perustettiin vuonna 2003, jolloin se myös lanseerasi Newport-seikkailusandaalit, joista tuli vallankumoukselliset kenkäalalla. Sen jälkeen yritys on lahjoittanut yli 17 miljoonaa dollaria aatteellisille organisaatioille ympäri maailmaa edistääkseen terveellistä ulkoilua ja luonnonsuojelualueiden säilyttämistä. KEEN pyrkii osoittamaan maailmalle tuotteillaan ja toimillaan, että hyviin tarkoituksiin pyrkivä yritys voi olla myös hyväksi yritykselle. Antamalla takaisin, vähentämällä ympäristövaikutuksia, aktivoimalla yhteisöjä ja yksilöitä suojelemaan paikkoja, joissa työskentelemme ja harrastamme. KEEN saattaa arvonsa liikkeelle ja pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan!

Lisää tuotteita Keen

Näytä kaikki Sandaalit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Keenillä me olemme lujasti päättäneet varmistaa, että materiaalit, joita me käytämme tuotteissamme ovat turvallisia meidän työntekijöillemme, asiakkaillemme ja ympäristölle. Teemme työtä olemassa olevien teollisuusstandardien mukaisesti ja tutkimme valmistusprosessejamme kestävän kemian saralla. Työskentelemme pääsääntöisesti kolmella alueella varmistaaksemme, että tuotteemme ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

  PFC-vapaa:

  Perfluoratut kemikaalit (PFC:t) ovat kokoelma vaarallisia aineita, joita tavallisesti käytetään DWR-käsittelyissä ja sovelletaan myös vaatteissa, makuupusseissa, teltoissa ja muissa tuotteissa, jotka vaativat vesitiiviyttä. Kengissä PFC-kemikaalien pintajännitys kasvaa kankaassa, mikä auttaa vettä pisaroitumaan sekä hylkii kosteutta. PFC:t eivät ole luonnollisia aineita, vaan ne hajoavat todella hitaasti. Se johtaa PFC:n rakennelmiin (biokertyvyys) ravintoketjussa. Tutkija on löytänyt jälkiä PFC-kemikaaleista ilmasta, vedestä, villieläimistä ja ihmisistä. Keen käyttää bio- ja hiilivetyihin perustuvia kemikaaleja saavuttaakseen parhaimman vedenpitävän vaikutuksen mahdollisimman vähäisillä ympäristövaikutuksilla. Tekemällä teollisia standardikokeita olemme nähneet, että meidän PFC-vapaat vedenpitävät (DWR) tuotteet ovat todellakin vertailukelpoisia perinteisten päällysteiden rinnalla. Durable Water Repellent (DWR) on ultrakevyt pintakerros/päällyste, joka levitetään kengän päälipuolelle. Käsitelty pinta saa aikaan sen, että pinnalle muodostuu pieniä vesipisaroita, jotka valuvat pois sen sijaan, että ne imeytyisivät pintamateriaaliin. Ne saavat kengät pysymään kuivina, mikä loppupeleissä johtaa kuiviin jalkoihin.

  Parempaa nahkaa:

  Me rakastamme hyvälaatuista nahkaa, mutta sen vaikutusta ympäristöön me emme rakasta. Nahan valmistukseen vaaditaan suuria määriä vettä, energiaa ja kemikaaleja. Kymmenen viime vuoden aikana olemme tehneet päätöksen, että käytämme vain nahkoja, jotka tulevat suoraan nahanparkitustehtaista, ja jotka ovat Leather Working Groupin sertifioimia. Leather Working Group on järjestö, jolla on useita osakkaita, jotka vahvistavat alan kriteereitä ja tutkivat nahanparkitustehtaita. Me turvaamme ympäristönsuojelun tason tärkeillä aloilla kuten kemikaali- ja jätehuollossa, energiankulutuksessa, ilmanpäästöissä ja vedenkäsittelyssä. Nahka, jota me nykyisin käytämme tulee nahanparkitustehtaista, jotka on sertifioitu ja jotka työskentelevät käyttäen järjestelmää, joka vähentää veden- ja energiankulutusta ja eliminoi täysin jäteveden.

  Luonnollinen hajujen torjunta:

  Hajujen torjumisessa olemme kääntyneet luonnon puoleen eliminoidaksemme vuosittain 7000 kg torjunta-aineita/biosidejä päästämättä niitä ympäristöön. Cleansport NXT™ on ekologinen hajujen torjuntamenetelmä, joka hyödyntää probioottispohjaisia teknillisiä mikrobeja, jotka tuottavat entsyymejä, jotka tuhoavat luonnollisesti hajuja hieksi. Tämän avulla, saamme eliminoitua tehokkaasti hajuja ilman raskaita metalleja, parfyymeja, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä ja kemikaaleja, jotka ovat vaarallisia ihmisen terveydelle. Keenin tuotteita valmistetaan ympäri maailmaa USA:sta Kambodžaan, Kiinaan, Intiaan, Meksikoon, Thaimaaseen, Vietnamiin ja Eurooppaan asti. Riippumatta siitä, missä valmistus tapahtuu, olemme omistautuneita takaamaan sen, että me noudatamme työolosuhteiden olemassa olevia standardeja. Se tarkoittaa sitä, että seuraamme, että työntekijöitä kohdellaan arvokkaasti ja kunnioituksella, ja että prosessit ovat ympäristöystävällisiä. Keen luottaa siihen, että alihankkijamme jakavat meidän arvomme ja sitoumuksemme näissä kysymyksissä.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!