Älä missaa! Juuri nyt voit säästää jopa 60 € suosituissa alennusportaissamme*      Kampanjaehdot

Kavat

-
Kavat-kenkätehdas on perheyritys ajoilta, jolloin Kumla ja Örebro olivat Ruotsin kengänvalmistuksen keskus, ja yrityksellä onkin rikas kulttuuriperintö. Kavatilla on runsaasti kokemusta ja paljon tietoa kengistä ja nahasta. Aito käsityö yhdistettynä moderniin tekniikkaan on ollut yrityksen tie menestykseen. Nyt jo neljäs sukupolvi on ottanut yrityksen hoitaakseen Kumlassa.

Kavat

(45 tuotetta)

Intohimosta käsityöhön

Kavat yhdistää aidon käsityön, joka perustuu kokemuksiin ja perinteisiin, sekä modernin tekniikan ja innovatiivisen ajattelun. Tämä toimii perustana monelle Kavatin menestykselle. Yritystä johtaa intohimo ja rakkaus käsityöhön, minkä johdosta Kavatin kengät ovat aina esimerkkejä ensiluokkaisesta käsityöstä ja edustavat kestävää käyttöä, niin lapsille kuin aikuisille.  

Ekologiset kengät

Kavat-uutuus, joka on myös ottanut suuremman roolin yrityksessä tänään, on ekologinen ajattelutapa. Kavat julkaisi ensimmäisen EU Ecolabel-kengän jo vuonna 2008 ja tänään valikoimasta löytyy yli viisikymmentä mallia, jotka on rekisteröity EU Ecolabel-rekisteriin. Kavatin tulevaisuus näyttää valoisalta. Outnorthilta löydät huolellisesti valitun valikoiman! Toivomme, että löydät omat suosikkisi täältä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!