Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Me Outnorthilla olemme koonneet parhaat saappaat vaellustasi varten. Märässä maastossa on tärkeää pitää jalat kuivina, jolloin voit olla ulkona aivan niin pitkään kuin haluat ja tarvitsee. Vaellussaappaat sopivat erinomaisesti lintuharrastajille, metsästäjille, eläintenhoitajille ja tietenkin kaikenlaiseen ulkoilmaelämään märässä maastossa. Meillä myytävät vaellussaappaat ovat vahvempaa kumisaapastyyppiä, joka sopii hyvin pitkille matkoille. Vaellussaappaat ovat myös erinomaiset sinulle, joka tarvitset kumisaappaita, mutta tarvitset niitä päivittäin ammatissasi ja siksi sinulla on mukavuuden ja kestävyyden suhteen suuremmat vaatimukset.

Jos käytät kumi- tai vaellussaappaita usein, on tärkeää, että ne eivät ole ainoastaan vesitiiviit, vaan myös hyvin sopivat. Meiltä löydät hyviä vaellussaappaita muun muassa Nokia-, Tretorn-, Viking Footwear- ja Bogs-tuotemerkeiltä. Vaellussaappaita löytyy isoihin sekä pieniin jalkoihin ja ne sopivat sekä naisille että miehille.

Vuorilliset saappaat kylminä päivinä

Valikoimastamme löydät vaellussaappaita sekä lisäeristyksellä että ilman. Hyvin eristetyllä vaellussaappaalla selviydyt hyvin sekä märässä että kylmässä. Se on viisas valinta kylmällä ja märällä ilmalla varsinkin sinulle, joka käytät saappaita pitkään ja kaikkina vuodenaikoina.

Huolehdi saappaistasi

Jos huolehdit saappaistasi hyvin, ne ovat pitkäikäiset. Paljon riippuu käytöstä ja tietenkin laadusta, mutta myös saappaistasi huolehtiminen pidentää niiden kestoikää. Jos ne menevät rikki kovassa käytössä, meillä on myytävänä kumisilotetta niiden tiivistämiseen. Lue aina tuotteen ohjeista, miten sitä hoidetaan parhaiten.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!