Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Tukevat juoksukengät ovat hyvät sinulle, joka olet painavampi tai juokset esimerkiksi erittäin vaikeassa maastossa. Jos jalkasi kiertyy juoksuaskeleessasi, on tukeva juoksukenkä hyvä valinta. Jalan joustavuus on toki normaalia, eikä vaadi mitään erikoiskenkää. Jos etsit juoksukenkää vaativiin olosuhteisiin, löydät suuren ja hyvän valikoiman Outnorthilta, muun muassa sellaisilta valmistajilta, kuten Adidas, New Balance ja Salomon.

Oikea kenkä oikeaan tarkoitukseen

Mikä on paras juoksukenkä sinulle, on tietenkin yhtä yksilöllistä kuin jalkamme. Jos olet vähän painavampi ja juokset kivisessä ja epätasaisessa maastossa, on tukeva juoksukenkä juuri oikea. Kaikissa valikoimassamme olevissa juoksukengissä on tuoteseloste, jossa kerrotaan kenkien yksilölliset ominaisuudet. Muista valita kenkä, joka sopii siihen ympäristöön jossa juokset sekä edellytyksiisi. Jos juokset liukkaalla alustalla, missä pito on tärkeä, valikoimassamme on kenkiä joissa on upotetut nastat. Tutustu muun muassa tukeviin Icebug- ja Inov8-juoksukenkiin.

Meillä on valikoimassamme naisten ja miesten malleja. Usein erona on se, että naisten mallit ovat kapeampia kuin miesten. Nainen jolla on leveä jalka voi yhtä hyvin ostaa miesten kengän, koska tärkeintä on se, että saat parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen juostessasi.

Muu varustus

Meillä Outnorthilla on kaikkea, mitä voit ajatella tarvitsevasi juoksulenkkiäsi varten. Kun olet löytänyt oikeat kengät, tutustu mielellään myös muuhun valikoimaamme. Kylmällä on hyvä pitää juoksukäsineitä ja -hattua, ja ehkä tarvitset juoksukengät talven ajaksi sekä toiset kesäksi. Riippumatta siitä mitä etsit, löydät sen täältä! Jos sinulla on jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme sinua mielellämme ja vastaamme kysymyksiisi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!