Lähestymiskengät

(20 tuotetta)

Outnorthilta löydät aina laadukkaan ja korkealaatuisen valikoiman approach-kenkiä eli lähestymiskenkiä. Meillä on myynnissä muun muassa tuotemerkit Scarpa, Mammut, Haglöfs ja The North Face. Lähestymiskenkä on kevyt kenkä pienellä vaimennuksella ja se sopii parhaiten hieman pidempiin vaelluksiin ja kevyisiin kiipeilyihin. Kengällä saa hyvän pidon ylöspäin kiivetessä, niin kivikolla kuin mudassa, ja ne on usein vahvistettu kumisella etuosalla, joka antaa varpaille lisäsuojan. Lähestymiskenkä on parhaimmillaan luonnon poluilla tai vaellusreiteillä rajoitetun vaimennuksen takia, mikä saa ne tuntumaan jäykiltä kovemmilla pinnoilla.

Oikeat kengät oikeaan tarkoitukseen

Oikean kengän valinta voi olla vaikeaa. Monta tekijää on otettava huomioon ja toisinaan voi olla pakko ottaa usean tyyppisiä kenkiä mukaan, jos vaelluksella on monenlaista ympäristöä ja alustaa. Periaatteessa sinun pitää valita approach-kenkä, jos etsit turvallista ja varmaa kenkää, jolla on hyvä pito sekä ylöspäin että alaspäin mentäessä, mutta niillä ei ehkä selviä kaikkein vaikeimmista nousuista. Kengät on hyvä olla mukana selkärepussa ja käyttää niitä helpommassa kiipeilyssä ja alas tullessa.

Paljasjalkatunne

Vuorettomat lähestymiskengät ovat sinulle, joka pidät kiipeilystä ja kävelystä avojaloin. Kevyen painon ja ohuen vuoren vuoksi ne ovat niin lähellä alustaa kuin mahdollista samaan aikaan, kun varpaasi ja kantapääsi ovat suojassa iskuilta ja teräviltä pinnoilta. Painonsa ansiosta ne on myös erittäin helppo kuljettaa mukana repussa, jos haluat useita vaihtoehtoja pidemmälle vaellukselle.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!