Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Sekä isot että pienet lapset leikkivät mielellään ulkona säällä kuin säällä. Outnorthilta löydät lapsellesi kumisaappaat, jotka sopivat useisiin eri aktiviteetteihin ja joista tulee taatusti suosikki lapsesi vaatekaapissa. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, että lapsesi palelee tai kastuu, kun hänellä on jaloissaan kestävät kumisaappaat.

On tärkeää, että saappaat ovat mukavat ja että niissä on mielellään tilaa myös lämpimille sukille, kun ulkona on viileää. Mikäli etsit talviaikaan sopivia kumisaappaita, meillä on myös lämminvuorisia malleja. Meillä on saatavana kumisaappaita tuotemerkeiltä Bogs, Viking Footwear ja Triton.

Suuri valikoima kumisaappaita

Meillä on huolella valittu valikoima usean mallisia ja värisiä lasten kumisaappaita. Yksi suosituista malleista on Splashman Kids Boot Didriksonilta. Klassinen, nauhoituksella varustettu keskikorkea malli, jolla selviää kosteimmissakin olosuhteissa ja jonka avulla lapsesi jalat pysyvät taatusti kuivina. Mallia on saatavana eri väreissä sopien niin pojille kuin tytöillekin.

Halutessasi pukeutua pienempien lastesi kanssa samaan tyyliin, voit valita Tretornin Wings-klassikosta lasten mallin. Saappaassa on täydellinen istuvuus kapeammalla varrella sekä leveämmällä lestillä. Riippumatta siitä, mitä etsit, löydät juuri oikeat kumisaappaat meiltä.

Uhmaa säätä

Klassinen sanonta kuuluu “ei ole huonoa säätä, ainoastaan vääränlaista pukeutumista”. Kun lapsellasi on jaloissaan käytännölliset kumisaappaat, hän voi leikkiä ja seikkailla säästä riippumatta. Outnorthilta löydät kumisaappaat koko perheelle, eikä kenenkään tarvitse olla ilman. Valitse useista väreistä ja malleista tunnetuilta tuotemerkeiltä. Todella hyvät saappaat sopivat yhtä hyvin niin päiväkotiin kuin kouluunkin sekä tietysti sadepäivien metsäretkiin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!