Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Gore-Tex on veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka hengittää tehden siitä ihanteellisen aktiviteetteihin riippumatta siitä, oletko ulkona vai sisällä. Ainutlaatuisen materiaalin takana piilevä salaisuus ovat mikroskooppiset huokoset, jotka ovat 20 000 kertaa vesipisaraa pienempiä, mikä tarkoittaa sitä, ettei vesi pääse tunkeutumaan niiden lävitse. Huokonen on toisaalta 700 kertaa vesimolekyylia suurempi, mikä tuo materiaaliin ihanteellisen hengittävyyden. Niin kutsuttu Gore-Tex-kalvo sisältää arviolta noin 1,4 miljardia huokosta tuoden Gore-Tex-kengille nämä ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kaikki kengät laatuvarmistetaan

Kaikki Gore-Tex-kengät ovat vedenpitäviä, pitäen jalat kuivina ja ilmastoituina kaikissa säissä. Taatakseen tämän kaikki Gore-Tex-kengät läpikäyvät useita, vaativia testejä. Mikäli ne eivät jossain kohdin täytä Gore-Texin korkeita tuotestandardeja, ne lähetetään luonnollisesti takaisin tuotesuunnitteluun. Meiltä Outnorthilta löydät aina reilusti Gore-Tex-kenkiä niin miehille kuin naisillekin, sopien sekä seikkailuun että arkikäyttöön.

Kolme erilaista Gore-Tex-tekniikkaa

Puhuttaessa Gore-Texistä on olemassa kolme erityyppistä kenkätekniikkaa, joita käytetään riippuen kengän käyttötarkoituksesta. Ensimmäinen tekniikka on nimeltään GORE-TEX® Extended Comfort Footwear, joka tekee kengästä sekä kuivan että miellyttävän viileän, sopien niin sisä- kuin ulkoaktiviteetteihinkin. Toinen tekniikka on nimeltään GORE-TEX® Performance Comfort ja se sopii parhaiten ulkona tapahtuvaan toimintaan, joka vaatii korkeampaa mukavuutta säästäen samalla jalkoja. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on tekniikka nimeltään GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear, jonka ansiosta kenkä on lämminvuorinen, pystyen pitämään jalkasi kuivina ja lämpiminä jopa kylmimpinä talvipäivinä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!