Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Me Outnorthilla ylpeänä esittelemme suuren ja laajan valikoiman street-kenkiä - monenlaisia Chelsea boots-klassikoista Kavatilta ja Timberlandilta mukaviin kävelykenkiin Salomonilta ja Haglöfsiltä. Minkä tyyppistä mallia etsitkin, löydät sen todennäköisesti täältä meiltä Outnorthilta. Tarkenna oikealla olevaan suodattimeen hakemasi malli, koko ja hintaluokka, niin saat paremman käsityksen valikoimasta.

Chelsea saappaat

Chelsea bootsit ovat klassiset matalavartiset street-kengät. Usein niissä on venyke tai vetoketju kengän ulko- tai sisäsyrjällä ja kantapäässä lenkki, joka helpottaa pukemista. Chelsea-kengästä tuli synonyymi Englannissa 60-luvulla mod-nuorisoliikkeelle ja se on sen jälkeen ollut pysyvä tekijä kenkämuodissa. Se sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhlaankin. Jos etsit klassista street-kenkää, tutustu Kavatsin Chelsea bootseihin.

Opas kenkien ostoon netistä

Kun ostat kenkiä netistä, on erittäin tärkeää, että otat huolellisesti tarkan mitan jalkasi koosta. Mittaat jalkasi yksinkertaisesti seisomalla puhtaan paperin päällä. Tee sitten merkki pisimmän varpaan eteen sekä kantapään taakse ja mittaa niiden etäisyys viivottimella. Mittaa molemmat jalat, sillä niissä voi olla eroa ja valitse suurempaan jalkaasi sopiva koko. Etsi sitten taulukko netistä ja ota selvää, mikä kengänkoko sopii jalkasi pituuteen. Lue sitten mallista jonka aiot ostaa ja ota selvää, vaikuttaako suurempi vai pienempi annettu koko olevan sopiva. Löydät usein muiden asiakkaiden arviot, jotka voivat auttaa sinua valinnassasi. Tee sitten tilauksesi netissä. Jos sattuisit olemaan tyytymätön kenkään, sinulla on aina ilmainen palautusoikeus meille Outnorthille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!