Julbo

-
Outnorthilta löydät Julbon suojalasit aktiivisille ihmisille ja urheilijoille. Perustamisestaan lähtien vuonna 1888 he ovat toimittaneet korkealaatuisia, tyylikkäästi suunniteltuja laseja urheilijoille ja seikkailijoille ympäri maailmaa. Julbo etsii jatkuvasti uusia ideoita ja ratkaisuja. Kaikki siksi, että näet maailman paremmin, kun harrastat aktiivista urheilua.

Julbo

(102 tuotetta)

Silmälasit erilaisiin aktiviteetteihin

Julbolla on silmälaseja moniin eri tilanteisiin. Olitpa sitten hiihtämässä tuntureilla, melomassa keskellä koskea tai muuten urheilemassa, Julbolla on täydellisesti sopivat silmälasit eri aktiviteetteihin. Outnorthilta löydät laajan valikoiman Julbon tuotteita, joiden keskiössä ovat aktiivisimpiin tilanteisiin soveltuvat silmälasit. Valikoimissa on muun muassa purjehduslaseja, yleisiä urheilulaseja ja erityisesti pitkänmatkanhiihtoon ja jopa ampumahiihtoon soveltuvia laseja.  

Suodata hakuasi

Outnorthilta löydät Julbon silmälasit koko perheelle – naisille, miehille ja lapsille. Tutustu valikoimaamme huolellisesti saadaksesi täydelliset silmälasit aktiviteetteihisi. Sääolot, tuuli tai aurinko ei estä seikkailujasi, kun käytät kunnollisia laseja!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!