Vuorettomat varsikengät

(70 tuotetta)

Street-kengät tarjoavat erinomaisen yhdistelmän karua arkikenkää ja tyylikästä design-kenkää. Täydellistä sinulle, joka haluat käydä kunnon kävelyllä joka säässä ja käyttää samoja kenkiä puvun tai arkivaatteen kanssa. Meillä Outnorthilla on street-kenkiä muutamalta markkinoiden johtavalta valmistajalta. Löydät täältä muun muassa klassiset Blundstonen nahkabootsit, tyylikkäät kengät ruotsalaiselta Lundhagsilta ja mukavat kävelykengät Icebugilta. Klikkaa kutakin kenkää ja saat lisää tietoa tuotteesta sekä hoito-ohjeet.

Näin suojelet nahkakenkiäsi kosteudelta ja kulumiselta

Jotta saisit nahkakenkäsi kestämään mahdollisimman pitkään, pitää niitä huoltaa hyvin. Aloita kunnollisella puhdistuksella kenkäharjalla ja varmista, että saat kaiken lian kunnolla pois. Sen jälkeen käsittelet ne kenkävoiteella tai rasvalla. Nahka saa näin ravintoa ja kiiltoa - harjaa ylimääräinen kenkävoide tai rasva huolellisesti pois käsittelyn jälkeen. Lopuksi voit lisätä kyllästettä (suihke tai voide) ja saat nahkakengillesi lisäsuojan kosteutta vastaaan. Toista tätä säännöllisesti ja voit nauttia nahkakengistäsi pitkän aikaa.

Timberland

Timberland on todellinen jättiläinen kenkämaailmassa. Vuoden 1973 alusta lähtien on yritys kasvanut ja siitä on tullut eräs tyylikkäiden ja korkealaatuisten eräkenkien ja myös kaupunkikenkien johtavista valmistajista. Keltaiset kuuden tuuman kengät ovat klassikko, josta on monella muotoa tullut ulkoilmapukeutumisen synonyymi ja ne ovat varma valinta sinulle joka etsit tyylikästä, klassista mukavuutta, joka kestää vähän kovempiakin otteita.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!