Vuorettomat varsikengät

(33 tuotetta)

Street-kengät tarjoavat erinomaisen yhdistelmän karua arkikenkää ja tyylikästä design-kenkää. Täydellistä sinulle, joka haluat käydä kunnon kävelyllä joka säässä ja käyttää samoja kenkiä puvun tai arkivaatteen kanssa. Meillä Outnorthilla on street-kenkiä muutamalta markkinoiden johtavalta valmistajalta. Löydät täältä muun muassa klassiset Blundstonen nahkabootsit, tyylikkäät kengät ruotsalaiselta Lundhagsilta ja mukavat kävelykengät Icebugilta. Klikkaa kutakin kenkää ja saat lisää tietoa tuotteesta sekä hoito-ohjeet.

Näin suojelet nahkakenkiäsi kosteudelta ja kulumiselta

Jotta saisit nahkakenkäsi kestämään mahdollisimman pitkään, pitää niitä huoltaa hyvin. Aloita kunnollisella puhdistuksella kenkäharjalla ja varmista, että saat kaiken lian kunnolla pois. Sen jälkeen käsittelet ne kenkävoiteella tai rasvalla. Nahka saa näin ravintoa ja kiiltoa - harjaa ylimääräinen kenkävoide tai rasva huolellisesti pois käsittelyn jälkeen. Lopuksi voit lisätä kyllästettä (suihke tai voide) ja saat nahkakengillesi lisäsuojan kosteutta vastaaan. Toista tätä säännöllisesti ja voit nauttia nahkakengistäsi pitkän aikaa.

Timberland

Timberland on todellinen jättiläinen kenkämaailmassa. Vuoden 1973 alusta lähtien on yritys kasvanut ja siitä on tullut eräs tyylikkäiden ja korkealaatuisten eräkenkien ja myös kaupunkikenkien johtavista valmistajista. Keltaiset kuuden tuuman kengät ovat klassikko, josta on monella muotoa tullut ulkoilmapukeutumisen synonyymi ja ne ovat varma valinta sinulle joka etsit tyylikästä, klassista mukavuutta, joka kestää vähän kovempiakin otteita.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!