Talvikengät

(233 tuotetta)

Kun talven kylmyys kolkuttaa ovelle, on korkea aika investoida pariin kunnollisia talvisaappaita. Me pohjoisessa asuvat tiedämme, kuinka kylmiä talvet voivat olla. Osta kunnolliset talvisaappaat arki- tai ulkoilukäyttöön Outnorthilta. Täältä löydät talvisaappaita sellaisilta tuotemerkeiltä kuten Merell, Icebug ja The North Face sekä lapsille että aikuisille.

Lämpimillä jaloilla koko talven

Pari kunnollisia talvisaappaita lämmittää jalkojasi eristävän pintamateriaalin ja sisäpuolen vuoren ansiosta. Saappaiden pitää myös suojata sinua lumelta ja sohjolta. Jos tiedät, että aiot käyttää saappaita syvässä umpihangessa, valitse silloin korkeavartiset ja vettähylkivät saappaat. Jos aiot käyttää saappaita jäätävällä ilmalla, valitse silloin tukeva ja vakaalla pohjalla varustettu pari. Täältä löydät useita käytännöllisiä ja hyvännäköisiä talvisaappaita eri makuihin ja tyyleihin. Valitse nauhoitettavat saappaat tai vetoketjulliset kengät.

Lämpimät kengät kaikkein pienimmille lapsille

Lapset haluavat oleskella ulkona, eikä sää useimmiten häritse heitä. Tee lapsellesi palvelus ja pue hänelle oikein lämpimät jalkineet, niin pidennät leikkejä ja teet talvesta vieläkin hauskemman. Täältä löydät talvisaappaita erimallisina ja -tyylisinä pienimmille lapsille ja hieman vanhemmille. Meillä on muun muassa nahkasaappaita, jotka toimivat hienosti silloin, kun lapset eivät leiki kaikkein kosteimmassa lumessa. Jos haluat vettähylkivät tai vesitiiviit korkeavartiset saappaat lämpimällä vuorella, löydät nekin täältä. Huolehdi sekä lapsesi että omista jaloistasi, ne ovat sen arvoiset!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!