Metsästysjalkineet

(48 tuotetta)

Metsästyssaappaissa on tärkeää, että löydät omille jaloillesi sopivan mallin ja materiaalin jossa viihdyt hyvin, koska käytät yleensä näitä pitkään ja tiiviissä ajanjaksoissa, jolloin saappaiden vaihto voi olla vaikeaa. Meiltä Outnorthilta löydät muutamien tunnettujen valmistajien metsästyssaappaita, kuten Lundhags, Meindl ja Viking sekä useita erilaisia materiaaleja ja malleja. Kaikki Outnorthin metsästyssaappaat ovat parasta laatua, ne on testattuja ja selvinneet monista vaikeista kokeista sekä pohjoisissa että eteläisissä ruotsalaisissa metsissä. Jos mietit joitain kysymyksiä siitä, minkä tyyppiset metsästyssaappaat sopisivat juuri sinulle, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

Gore-Tex vai muu materiaali

Gore-Tex-saappaissa on etuna se, että ne ovat täysin vedenpitävät alusta lähtien. Ne voivat olla kuitenkin huonot sellaisille ihmisille, jotka hikoilevat paljon, koska saappaat eivät hengitä yhtä hyvin kuin muut saappaat. Nahkasaappaat täytyy säännöllisesti käsitellä rasvalla, vahalla tai kyllästeellä, mutta niissä on usein luonnollisempi pinta, minkä vuoksi ihosi hengittää paremmin. Loppujen lopuksi on kyse siitä, minkä mallisissa itse viihdyt parhaiten.

Korkea vai matala varsi

Saappaan varren korkeuden valinta riippuu ensisijaisesti siitä, millaisessa maastossa aiot käyttää niitä. Jos vaellat maastossa useimmiten poluilla ja päällystetyillä reiteillä, sopivat parhaiten matalavartiset saappaat. Mutta jos kuljet luonnonvaraisessa maastossa, jossa on paljon kosteutta ja kasvillisuutta, ovat pidempi vartiset saappaat paremmat.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!