Vaimennetut juoksukengät

(49 tuotetta)

Juokseminen on urheilu, johon ei vaadita muuta välinettä kuin oma kehosi. Eikä ole väliä, asutko kaupungissa vai maalla, voit juosta periaatteessa kaikkialla alustasta riippumatta. On toki tärkeää, että juoksukenkäsi ovat sopivat juoksemallesi alustalle. Oikeilla kengillä vältyt vaurioilta ja juoksulenkistäsi tulee puhdas nautinto.


Juoksukengät iskunvaimennuksella sopivat sinulle, joka tarvitset lisätukea, kun jalkasi osuu maahan. Outnorthilta löydät maksimaalisella iskunvaimennuksella varustettuja kenkiä tuotemerkeiltä kuten Hoka One One, Altra ja Salomon.


Oikeat kengät sinulle


Jos juokset tai kävelet kuntoradalla, ovat juoksukengät iskunvaimennuksella välttämättömät, ettet satuta itseäsi. Jos otat ylipronatoivia askeleita, kantapää osuu ensin maahan ja sitten jalka kiertyy ja askellus on sisäänpäin kääntyvää. Tämä on tavallinen ongelma, mutta juoksukengät iskunvaimennuksella auttavat sinua ottamaan oikeanlaisia juoksuaskelia niin, että polvet ja nivelet eivät kipeydy.


Löydä suosikkisi täältä


Olemme keränneet parhaat mallit sinulle, joka tarvitset juoksukengät iskunvaimennuksella, mutta nämä kengät toimivat yhtä hyvin muissakin aktiviteeteissa. Jos nautit nopeista tai viihtyisistä kävelyistä, voit hyvällä syyllä ostaa juoksukengät iskunvaimennuksella. Nähdään juoksulenkillä!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!