Ohutpohja juoksukengät

(18 tuotetta)

Minimalistinen juoksukenkä on kevyempi, joustavampi ja pienempi kuin klassinen juoksukenkä. Vapauden tunne lisääntyy ja antaa jalallesi parhaan mahdollisen pidon alustaan. Minimalistisilla juoksukengillä, tai niin kutsutuilla paljasjalkakengillä, pääset lähemmäksi paljasjalkajuoksun tunnetta, mutta suojatuilla jaloilla.

Kenkävalikoimastamme löydät muun muassa Merrell-, Fivefingers- ja Icebug-merkkisiä minimalistisia juoksukenkiä.

Minimalististen ja klassisten juoksukenkien välinen ero

Jos juokset kovemmalla alustalla, voi ero tavallisen ja minimalistisen kengän välillä olla melko suuri. Koska minimalistisessa kengässä koko ja joustavuus ovat tärkeämmät kuin iskunvaimennus, on tunne ja vaikutus jalassa toisenlainen. Koska kengät ovat niinkin pienet ja oman jalan ihoa vasten, ne eivät ohjaa askelta yhtä paljon kuin tavallinen kenkä. Askel muuttuu sen sijaan luonnollisesti pidemmäksi minimalistisessa kengässä ja se on siksi lähempänä huippujuoksijan askelta.

Aloita varovasti uudentyyppisillä juoksukengillä

Ole varovainen, kun juokset ensimmäistä kertaa paljasjalkakengillä tai muilla minimalistisilla juoksukengillä. Tunnustele, miten jalkasi reagoivat. Kuten kaikkeen muuhunkin, pitää jalkasi antaa tottua niihin, etteivät ne ylirasitu, koska kengät aktivoivat muun tyyppisiä lihaksia, joita ei yleensä tarvita tavallisia juoksukenkiä käytettäessä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!