Nastoitetut juoksukengät

(10 tuotetta)

Nastoitetut juoksukengät sopivat sinulle, jolla on korkeat vaatimukset pidolle kaikenlaisessa maastossa, erityisesti lumessa ja liukkaalla. Se, millainen nastoitettu juoksukenkä on paras, on tietenkin yksilöllistä ja perustuu tarpeisiisi. Nastoitettu kenkä antaa jalallesi paremman pidon ja voit jatkaa rennosti juoksuasi, vaikka ulkona on liukasta.

Nastoitettujen juoksukenkien valikoimassamme on hyviä kenkiä, joilla selviät vaikealla alustalla ja niitä on Icebug- ja Haglöfs-merkkisinä. Nauti juoksusta ulkona luonnossa, kun sinulla on hyvä pito säästä riippumatta ja säästyt ennen kaikkea tarpeettomilta kaatumisilta.

Pohjan kuvio on myös tärkeä

Vaikka kengät ovat nastoitetut, on pohjan kuvio myös tärkeä, ellet aio juosta vain paljaalla jäällä. Jos pohja ei ole tarpeeksi karkeaksi kuvioitu, on sillä vaikeampi saada pitoa huokoisemmilla alustoilla, kuten loskalla ja lumella. Useissa meillä myytävissä kengissä on hyvä ja vahva pito erityyppisillä alustoilla. Täydennä nastoitetut juoksukenkäsi säärisuojilla, jos juokset paljon mudassa ja loskassa, niin saat hyvän suojan roiskeita ja likaa vastaan.

Välty vaivalta asentaa nastat itse

Vaihtoehtona on tietenkin ostaa kenkänastat ja asentaa ne tavallisiin juoksukenkiin. Jotkut valmistavat jopa omat nastansa. Jos haluat välttyä tältä vaivalta sekä siltä, että vahingoitat tavallisia kenkiäsi, ovat nastoitetut juoksukengät sinua varten. Sitä paitsi, kun vaihdat eri kengät vuodenajan mukaan, ne eivät kulu yhtä nopeasti. Näin ollen ei välttämättä tule jatkossa kalliimmaksi hankkia useammat juoksukengät.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!