Sandaalit

(21 tuotetta)

Outnorthilla toimivuus ja mukavuus ovat etusijalla. Jos olet ulkoilmaihminen, menet varmasti seikkailuille todella kuuminakin päivinä. Täältä löydät erimallisia sandaaleita tuotemerkeiltä kuten Keen, Teva ja OluKai sekä naisille että miehille. Useimmat sandaalit ovat ergonomisia ja suunniteltu toiminnallisuutta ajatellen.

Sandaalit eri tarkoituksiin

Sandaalit ovat käytännölliset kengät, jotka sopivat useimpiin aktiviteetteihin. Tarvitset ehkä yksinkertaisemmat varvassandaalit tai ilmavat, vähän vankemman malliset sandaalit ulkoilma-aktiviteetteihin. Outnorthilla voit valita useista malleista riippuen aktiviteetista.

Jos aiot liikkua vaikeassa maastossa, voit valita hybridikengät Keeniltä. Ne ovat kehittyneiden maastokenkien ja ilmavien sandaaleiden yhdistelmä. Erinomainen valinta alustalle, joka vaatii kunnon pitoa, mutta kun samalla tarvitset kengät, jotka hengittävät lämpimässä ilmastossa. Jos lapsesi oleskelee kivipohjaisella rannalla, hänen täytyy pystyä seisomaan tukevasti. Muun muassa Tevan valmistamat sandaalit sopivat tähän hyvin. Shock pad -pehmuste sandaaleissa estää kantapään väsymistä ja vakaan kengänpohjan ansiosta kivinen alusta tuntuu pehmeältä hiekkarannalta.

Sandaaleita koko perheelle

Täältä löydät sandaalit koko perheelle - äidille, isälle ja lapsille. Meillä on useita lasten malleja, jotka toimivat vauhdikkaissa leikeissä ja seikkailuissa. Jos tarvitset kunnolliset sandaalit nuorimmalle lapsellesi, käy tutustumassa Keenin valmistamiin malleihin, jotka kestävät vettä niissä olevan kätevän kuivatustoiminnon ansiosta ja jotka sen lisäksi voi pestä vaivatta, jos ne sattuisivat likaantumaan.

Oikeilla sandaaleilla koko perhe jaksaa olla ulkona kauemmin. Mukavat sandaalit ovat yhtä käytännölliset aktiivisella seikkailulla kuin kaupunkilomallakin, jolla usein voidaan kävellä montakin tuntia. Löydä suosikkisi meiltä jo tänään!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!