Sandaalit

(122 tuotetta)

Outnorthilla toimivuus ja mukavuus ovat etusijalla. Jos olet ulkoilmaihminen, menet varmasti seikkailuille todella kuuminakin päivinä. Täältä löydät erimallisia sandaaleja tuotemerkeiltä kuten Keen, Teva ja OluKai sekä naisille että miehille. Useimmat sandaalit ovat ergonomisia ja suunniteltu toimintaa ajatellen.

Sandaalit eri tarkoituksiin

Sandaalit ovat käytännölliset kengät, jotka sopivat useimpiin aktiviteetteihin. Tarvitset ehkä yksinkertaisemmat flipflop/varvassandaalit tai ilmavat, vähän vankemman malliset ulkoilma-aktiviteetteihin. Outnorthilla voit valita useista malleista riippuen aktiviteetista.

Jos aiot liikkua vaikeassa maastossa, voit valita hybridikengät Keeniltä. Ne ovat yhdistelmä kehittyneistä maastokengistä ja ilmavista sandaaleista. Erinomaiset kun olet alustalla joka vaatii kunnon pitoa, mutta samalla tarvitset kengät jotka hengittävät lämpimässä ilmastossa. Jos lapsesi oleskelee kivipohjaisella rannalla, hänen täytyy pystyä seisomaan tukevasti. Muun muassa Tevan valmistamat sandaalit sopivat tähän hyvin. Shock pad -pehmuste sandaaleissa estää kantapään väsymistä ja vakaan kengänpohjan ansiosta kivinen alusta tuntuu pehmeältä hiekkarannalta.

Sandaaleita koko perheelle

Täältä löydät sandaalit koko perheelle - äidille, isälle ja lapsille. Meillä on useita lasten malleja, jotka toimivat vauhdikkaissa leikeissä ja seikkailuissa. Jos tarvitset kunnolliset sandaalit nuorimmalle lapsellesi, käy tutustumassa Keenin valmistamiin malleihin, jotka kestävät vettä niissä olevan kätevän kuivatustoiminnon ansiosta ja jotka sen lisäksi voi pestä vaivatta, jos ne sattuisivat likaantumaan.

Oikeilla sandaaleilla koko perhe jaksaa olla ulkona kauemmin. Mukavat sandaalit ovat yhtä käytännölliset aktiivisella seikkailulla kuin kaupunkilomallakin, jolla usein voidaan kävellä montakin tuntia. Löydä suosikkisi meiltä jo tänään!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!