Lasten sandaalit

(138 tuotetta)

Outnorthilta löydät suuren valikoiman sandaaleja lapsille. Pieni tai iso, aikuinen tai lapsi - kukaan ei halua, että on liian kuuma, etenkään jaloilla. Täältä löydät sekä kauniit ja pehmeät että tukevat kuumalla ilmalla käytettävät sandaalit sopien myös pienimpien seikkailuihin muun muassa tuotemerkeiltä Kavat, Keen ja Merrell.

Sandaalit, joissa on tilaa kasvaa

Useat lasten kengät ovat hieman kapeamman mallisia, minkä vuoksi kengät ja sandaalit voi ostaa kasvun varalla ja silti ne sopivat hyvin jalkaan. Meiltä löydät reilut ja hieman tukevammat sandaalit, joissa on suoja varpaille. Meiltä löytyy myös malleja, joissa varpaat jäävät aivan vapaiksi. Yhteistä Outnorthilta löytyville sandaaleille on se, että niin ulkoleikkeihin kuin koko perheen suurempiin seikkailuihinkin tarkoitetut sandaalit ovat kestäviä ja edullisia. Koska lapsen jalka kasvaa paljon, on jalkojen pituusero ehkä vielä aikuistakin suurempi. Jalasta riippumatta on toki tärkeää, että sandaalissa on varpaille tilaa liikkua. Useiden mielestä lasten jalat kasvavat nopeammin kesällä, minkä vuoksi sandaalit, joissa on tilaa varpaille, on erinomainen ostos lämpimiä kesäpäiviä varten.

Jalkojen on annettava hengittää

Kun on aika laittaa lapselle kengät jalkaan, sinun on hyvä vanhempana tietää, että kengät antavat jalkojen hengittää kuten myös se, että sandaalit ovat tukevat ja kestävät ne esteet, joihin lapsesi ehkä törmää ulkona. Nahka on hyvin hengittävä materiaali, mutta myös synteettinen materiaali voi toimia hyvin sandaaleissa.

Lapsi heittää mielellään kengät ja sukat jalastaan heti, kun siihen tulee tilaisuus. Tämä on oikein, sillä lasten varpaiden ja jalkojen on hyvä olla vapaina kehittyessään ja kasvaessaan. Kevyillä sandaaleilla lapsesi voi liikkua vapaasti ja luonnollisesti.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!