Lasten kengät

(65 tuotetta)

Lapset ovat aktiivisia ja tarvitsevat kengät, jotka kestävät seikkailut. He eivät kaipaa rajoituksia ja tarvitsevat todella käytännölliset kengät. Käytännöllisyyden ei tarvitse olla tylsää – me Outnorthilla olemme keränneet lasten valikoimaamme fiksut, hienot ja käytännölliset kengät, jotka taatusti saavat leikit tuntumaan entistä hauskemmilta. Kun jalassa on hyvät kengät, silloin mikään ei pysäytä lapsia ulkoleikeissä.

Valikoimassa on erilaisia lasten kenkiä suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Kavat, Salomon ja Merell. Meillä on laaja tarjonta kenkämalleja eri vuodenajoille ja säätiloille. Panosta todella hyviin kenkiin, jotka kestävät vauhtia ja menoa, sillä lapset ovat sen arvoisia. Hyvät kengät helpottavat myös omaa arkeasi vanhempana.

Valitse kenkä tarpeen mukaan

Miettiessäsi, mitkä kengät ostat, ajattele milloin ja missä kenkiä käytetään. Täältä löydät käytännölliset sandaalit, upeat syyssaappaat, kauniit lenkkarit sekä kestävät vaelluskengät sekä pojille että tytöille.

Mikäli etsit klassisia saappaita, suosittelemme, että käyt katsomassa Kavatin valikoiman. Jos taas tarvitset käytännölliset sandaalit, kannattaa katsastaa Merellin mallit. Meiltä löydät kengät sekä pienille että vähän isommillekin lapsille.

Ulkoleikit

Haluamme, että lapsellasi on mahdollisuus leikkiä ulkona säästä tai vuodenajasta riippumatta. Toivomme myös, että hän voi juosta metsässä, leikkiä ulkona tosi lämpiminä päivinä sekä kulkea kaupungilla klassisissa, lämminvuorisissa saappaissa. Outnorthilta löydät eriväriset ja –malliset kengät sekä juhlaan että arkeen sopien. Toivomme, että lapsesi lempikengät löytyvät meiltä Outnorthilta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!