Lasten kengät

(111 tuotetta)

Lapset ovat aktiivisia ja tarvitsevat kengät, jotka kestävät seikkailut. He eivät kaipaa rajoituksia ja tarvitsevat todella käytännölliset kengät. Käytännöllisyyden ei tarvitse olla tylsää – me Outnorthilla olemme keränneet lasten valikoimaamme fiksut, hienot ja käytännölliset kengät, jotka taatusti saavat leikit tuntumaan entistä hauskemmilta. Kun jalassa on hyvät kengät, silloin mikään ei pysäytä lapsia ulkoleikeissä.

Valikoimassa on erilaisia lasten kenkiä suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Kavat, Salomon ja Merell. Meillä on laaja tarjonta kenkämalleja eri vuodenajoille ja säätiloille. Panosta todella hyviin kenkiin, jotka kestävät vauhtia ja menoa, sillä lapset ovat sen arvoisia. Hyvät kengät helpottavat myös omaa arkeasi vanhempana.

Valitse kenkä tarpeen mukaan

Miettiessäsi, mitkä kengät ostat, ajattele milloin ja missä kenkiä käytetään. Täältä löydät käytännölliset sandaalit, upeat syyssaappaat, kauniit lenkkarit sekä kestävät vaelluskengät sekä pojille että tytöille.

Mikäli etsit klassisia saappaita, suosittelemme, että käyt katsomassa Kavatin valikoiman. Jos taas tarvitset käytännölliset sandaalit, kannattaa katsastaa Merellin mallit. Meiltä löydät kengät sekä pienille että vähän isommillekin lapsille.

Ulkoleikit

Haluamme, että lapsellasi on mahdollisuus leikkiä ulkona säästä tai vuodenajasta riippumatta. Toivomme myös, että hän voi juosta metsässä, leikkiä ulkona tosi lämpiminä päivinä sekä kulkea kaupungilla klassisissa, lämminvuorisissa saappaissa. Outnorthilta löydät eriväriset ja –malliset kengät sekä juhlaan että arkeen sopien. Toivomme, että lapsesi lempikengät löytyvät meiltä Outnorthilta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!