Kumisaappaat

(147 tuotetta)

Täältä löydät kaikentyyppiset kumisaappaat. Saappaat kaupunkiin, veneeseen, puutarhaan tai vaellukseen. Osta 100% vedenpitävät kumisaappaat verkkokaupasta tunnetuilta valmistajilta, kuten Bogs, Nokian, Tretorn, Barbour, LaCrosse, Baffin ja Viking.

Kumisaappaat - yhtä paljon toimivuutta kuin ulkonäköäkin

Kumisaappaat, jotka suojaavat jalkasi kastumiselta, voivat todella olla hyvä sijoitus riippumatta siitä, pidätkö niitä työskennellessäsi puutarhassa vai koiraa ulkoiluttaessasi. Eivät pelkästään siksi, että kumisaappaat ovat käytännölliset lätäköiden tuntuessa Itämeren suuruisilta vaan myös siksi, että niiden ei todellakaan kuulu näyttää tylsiltä, sillä niitä on saatavilla lukuisia värejä jokaiseen makuun. Kumisaappaiden tulisi tietysti olla täysin vedenpitävät, mutta niiden tulisi myös lisäksi istua ihanasti jalkaan ja tuntua mukavilta kävellessä. Kevättalven ja loppusyksyn aikana voi olla tarpeen lisätä ylimääräinen pohjallinen, joka suojaa jalkaa saappaaseen tunkeutuvalta kylmyydeltä. Mikäli tämä ei riitä, valikoimassamme on myös saatavilla vuorattuja kumisaappaita, joista voit valita.

Minkälaiset kumisaappaat sitten valitsisin

Kumisaappaita on saatavilla eri korkuisilla varsilla ja ne sopivat eri tilanteisiin, mielessäsi olevasta käyttötarkoituksesta riippuen. Korkeammat varret ovat sopivat, mikäli oleskelet ulkona luonnossa, matalammat taas sopivat paremmin jokapäiväiseen käyttöön tai puutarhanhoitoon, sillä ne voivat tuntua joustavammilta. Mikäli aiot lähteä vaeltamaan ja ulkoilla metsässä, sinun tulisi valita kumisaapas, jossa on karkea, alustaa vasten hyvän pidon antava pohja. Olennainen huomioon otettava seikka on myös se, aiotko käyttää kumisaappaitasi kylmemmällä ilmalla. Siinä tapauksessa saatat jopa valita vuoratut saappaat, jotka varmistavat jalkojesi pysyvän lämpiminä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!