Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme löydä sitä, mitä etsit.

Alla näet joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Arvostaisimme suuresti, jos ilmoittaisit meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatona linkkiä, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit meille kyseisen linkin sekä sivun, jolta se löytyy. Kiitos! Ota meihin yhteyttä.

Täältä löydät kaikentyyppiset kumisaappaat. Saappaat kaupunkiin, veneeseen, puutarhaan tai vaellukseen. Osta 100% vedenpitävät kumisaappaat verkkokaupasta tunnetuilta valmistajilta, kuten Bogs, Nokian, Tretorn, Barbour, LaCrosse, Baffin ja Viking.


Kumisaappaat - yhtä paljon toimivuutta kuin ulkonäköäkin

Kumisaappaat, jotka suojaavat jalkasi kastumiselta, voivat todella olla hyvä sijoitus riippumatta siitä, pidätkö niitä työskennellessäsi puutarhassa vai koiraa ulkoiluttaessasi. Eivät pelkästään siksi, että kumisaappaat ovat käytännölliset lätäköiden tuntuessa Itämeren suuruisilta vaan myös siksi, että niiden ei todellakaan kuulu näyttää tylsiltä, sillä niitä on saatavilla lukuisia värejä jokaiseen makuun. Kumisaappaiden tulisi tietysti olla täysin vedenpitävät, mutta niiden tulisi myös lisäksi istua ihanasti jalkaan ja tuntua mukavilta kävellessä. Kevättalven ja loppusyksyn aikana voi olla tarpeen lisätä ylimääräinen pohjallinen, joka suojaa jalkaa saappaaseen tunkeutuvalta kylmyydeltä. Mikäli tämä ei riitä, valikoimassamme on myös saatavilla vuorattuja kumisaappaita, joista valita.


Minkälaiset kumisaappaat valitsisin?

Kumisaappaita on saatavilla eri korkuisilla varsilla ja ne sopivat eri tilanteisiin, mielessäsi olevasta käyttötarkoituksesta riippuen. Korkeammat varret ovat sopivat, mikäli oleskelet ulkona luonnossa, matalammat taas sopivat paremmin jokapäiväiseen käyttöön tai puutarhanhoitoon, sillä ne voivat tuntua joustavammilta. Mikäli aiot lähteä vaeltamaan ja ulkoilla metsässä, sinun tulisi valita kumisaapas, jossa on karkea, alustaa vasten hyvän pidon antava pohja. Olennainen huomioon otettava seikka on myös se, aiotko käyttää kumisaappaitasi kylmemmällä ilmalla. Siinä tapauksessa saatat jopa valita vuoratut saappaat, jotka varmistavat, että jalkasi pysyvät lämpiminä.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!