Lämpövuoratut kumisaappaat

(87 tuotetta)

Lapset eivät pelkää likaantumista ja pitävät jännittävistä seikkailuista. He ryömivät, rakentavat majoja, hyppivät vesilätäköissä sekä leikkivät vauhdikkaita leikkejä. On tärkeää, että lapsellasi on käytännölliset saappaat, jotka sopivat aktiiviseen elämään. Tähän tarpeeseen olemme koonneet valikoimaamme lasten saappaat esimerkiksi tuotemerkeiltä Salomon, The North Face ja Keen.

Lasten saappaat eri tarpeisiin

Outnorthilta löydät saappaat erilaisiin tarpeisiin. Jos lapsesi on aktiivinen ja tarvitsee saappaat, joita voi käyttää ympäri vuoden, voimme suositella mallia Xa Pro 3D Mid Salomonilta. Tässä kengässä on keskikorkea varsi sekä ClimaShield WaterProof -suoja.

Mikäli taas lapsesi tarvitsee korkeampivartiset kengät, voit käydä katsastamassa Basin WP Kids -saappaat tuotemerkiltä Keen. Saapas on lämminvuorinen, vedenkestävä ja helppo solmia kiinni. Toimii yhtä hyvin niin koulussa kuin lumisissa seikkailuissakin.

Huolellisesti harkittu tuotevalikoima

Outnorthilla asetamme etusijalle toimivuuden, laadun ja mukavuuden ja tästä syystä valitsemme tuotteet huolellisesti. Haluamme olla varmoja, että olet tyytyväinen ja löydät etsimäsi. On tärkeää, että lapsesi viihtyy saappaissaan sekä niiden ulkonäön että toimivuuden puolesta ja siksi laajaan valikoimaamme kuuluu niin matalia, korkeita, yksinkertaisia kuin värikkäitäkin lasten saappaita.

Muista, että saappaassa on oltava tilaa lämpimälle sukalle, mikäli säästä tulee todella kylmä. Saappaat on myös hyvä kyllästää riippuen siitä, mistä materiaalista ne on valmistettu. Meiltä Outnorthilta löydät myös hyvät kenkienhoitotuotteet, joiden avulla voit hoitaa kenkiäsi ja saappaitasi parhaimmalla tavalla.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!