Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Korkeavartiset kengät

(32 tuotetta)

Hyvällä vaellukseen tehdyllä kenkä- tai saapasparilla eivät jalkasi anna periksi ensimmäisellä etapilla, vaan pääset pitkälle. Mitkä kengät sopivat parhaiten, riippuu tietenkin siitä, miten ja koska vaellat. Varmaa kuitenkin on, että löydät hyvät vaelluskengät tai -saappaat meiltä, riippumatta siitä vaellatko tunturissa, Australiassa vai Alpeilla.

Meillä on suuri valikoima kenkiä ja saappaita suuriin ja pieniin jalkoihin - naisille, miehille ja lapsille. Lämpimiksi kesäpäiviksi metsässä ja viileämpiin tunturivaelluksiin. Valikoimastamme löydät vaelluskenkiä ja -saappaita muun muassa Haglöfs-, Salomon- ja Lundhags-tuotemerkeiltä.

Oikeat kengät oikeaan aktiviteettiin

Jos aiot lähteä vaeltamaan ja edessäsi on vaelluskenkien valinta, on olemassa muutama huomioon otettava asia. Kenkien mukavuus on tietenkin niistä yksi, mutta tärkeintä on se, missä vaellat, millainen alustan oletetaan olevan ja mikä on vuodenaika.

Valitse kevyempi vaelluskenkä, jos et aio kävellä pitkälle tai jos maasto ei ole kovin vaikea. Pidemmille vaelluksille ja ennen kaikkea, jos maasto muuttuu vaikeammaksi, ovat korkeavartisemmat vaelluskengät tai jopa metsästyskengät paremmat. Jos vaellat pitkään, on todennäköisesti odotettavissa, että alusta ja sää muuttuvat, mikä asettaa tiukemmat vaatimukset sille, mitä sinulla on jalassasi. Tämä on juuri sitä, mitä todella hyvät vaelluskengät on tehty kestämään.

Pidä jalat kuivina koko vaelluksen ajan

Jalkojen hyvinvoinnille on ensiarvoisen tärkeää pitää ne kuivina. Hyvät kengät ovat erittäin tärkeät tunturivaelluksessa, mutta ilman oikeanlaisia sukkia voi vaellus jäädä lyhyemmäksi kuin oli suunniteltu. Jos valitset sukkasi huolellisesti, saat myös enemmän hyötyä kengistäsi ja jalkojen ongelmat vähenevät. Kahdella sukkakerroksella vähennät kitkaa jalan ja kengän välillä ja se omalta osaltaan vähentää hankaumien riskiä.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!