Talvikengät

(299 tuotetta)

Kun talven kylmyys kolkuttaa ovelle, on korkea aika investoida pariin kunnollisia talvikenkiä. Me pohjoisessa asuvat tiedämme, kuinka kylmiä talvet voivat olla. Osta kunnolliset talvipopot arki- tai ulkoilukäyttöön Outnorthilta. Täältä löydät laatujalkineita laatumerkeiltä, kuten Icebug, Sorel ja Viking Footwear.

Lämpimillä jaloilla koko talven

Pari kunnollisia talvikenkiä lämmittää jalkojasi eristävän pintamateriaalin ja sisäpuolen vuoren ansiosta. Kenkien pitää myös suojata sinua lumelta ja sohjolta. Jos tiedät, että aiot käyttää kenkiäsi syvässä umpihangessa, valitse silloin korkeavartiset ja vettähylkivät versiot. Jos aiot käyttää kenkiä jäätävällä ilmalla, valitse silloin tukeva ja vakaalla pohjalla varustettu pari. Täältä löydät useita käytännöllisiä ja hyvännäköisiä talvikenkiä eri makuihin ja tyyleihin. Valitse nauhoitettavat tai vetoketjulliset kengät.

Lämpimät kengät kaikkein pienimmille lapsille

Lapset haluavat oleskella ulkona, eikä sää useimmiten häiritse heitä. Tee lapsellesi palvelus ja pue hänelle oikein lämpimät jalkineet, niin pidennät leikkejä ja teet talvesta vieläkin hauskemman. Täältä löydät talvikenkiä erimallisina ja -tyylisinä pienimmille lapsille ja hieman vanhemmille. Meillä on muun muassa nahkasaappaita, jotka toimivat hienosti silloin, kun lapset eivät leiki kaikkein kosteimmassa lumessa. Jos haluat vettähylkivät tai vesitiiviit korkeavartiset kengät lämpimällä vuorella, löydät nekin täältä. Huolehdi sekä lapsesi jaloista että omista jaloistasi, sillä ne ovat sen arvoiset!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!