Metsästyskengät

(57 tuotetta)

Metsästyskengissä on tärkeää, että löydät omille jaloillesi sopivan mallin ja materiaalin, jossa viihdyt hyvin, koska käytät yleensä näitä pitkään ja tiiviissä ajanjaksoissa, jolloin kenkien vaihto voi olla vaikeaa. Meiltä Outnorthilta löydät muutamien tunnettujen valmistajien metsästyskenkiä, kuten Lundhags, Meindl ja Viking, sekä useita erilaisia materiaaleja ja malleja. Kaikki Outnorthin metsästyskengät ovat parasta laatua, ne on testattu ja ne ovat selvinneet monista vaikeista kokeista sekä pohjoisissa että eteläisissä ruotsalaisissa metsissä. Jos sinulla on kysymyksiä siitä, minkä tyyppiset metsästyskengät sopisivat juuri sinulle, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

Gore-Tex vai muu materiaali?

Gore-Tex-kengissä on etuna se, että ne ovat täysin vedenpitävät alusta lähtien. Ne voivat olla kuitenkin huonot sellaisille ihmisille, jotka hikoilevat paljon, koska Gore-Tex-kengät eivät hengitä yhtä hyvin kuin muut kengät. Nahkasaappaat täytyy säännöllisesti käsitellä rasvalla, vahalla tai kyllästeellä, mutta niissä on usein luonnollisempi pinta, minkä vuoksi ihosi hengittää paremmin. Loppujen lopuksi on kyse siitä, minkä mallisissa itse viihdyt parhaiten.

Korkea vai matala varsi?

Kengät varren korkeuden valinta riippuu ensisijaisesti siitä, millaisessa maastossa aiot käyttää niitä. Jos vaellat maastossa useimmiten poluilla ja päällystetyillä reiteillä, sopivat parhaiten matalavartiset kengät. Mutta jos kuljet luonnonvaraisessa maastossa, jossa on paljon kosteutta ja kasvillisuutta, ovat pidempivartiset kengät paremmat.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!