Pohjalliset

(4 tuotetta)

Jalka on eniten käytössä oleva ruumiinosa liikkuessasi ja siihen kohdistuu usein liian suuri kuormitus. Kengänpohjallisilla pidät jalat lämpiminä, kuivina ja mukavina pidempään. Meiltä löydät kengänpohjalliset jokaiseen tarpeeseen ja tilaisuuteen. Valikoimassamme on pohjallisia aikuisille ja lapsille muun muassa Lundhagsilta.

Lämpöpohjalliset sisäänrakennetuilla osilla

Perinteisten pohjallisten lisäksi valikoimassamme on myös sähköllä lämmitettäviä pohjallisia, joista saa lisälämpöä sisäänrakennetusta lämpöosasta. Lämmitettävät pohjalliset ovat hyvät sinulle, jolla on erittäin suuret vaatimukset jalkojen lämpiminä pitämiselle. Niitä löytyy esimerkiksi Therm-ic-merkkisinä. Nämä pohjalliset toimivat yhtä hyvin kengissä kuin saappaissakin, kuten myös luistimissa tai monoissa. Täältä löydät valikoimamme lämpöpohjalliset.

Jos yhdistät hyvät kengät, lämmittävät pohjalliset ja toimivat sukat, voit olla varma, että sinulla on edessäsi monia pitkiä vaellusretkiä ilman tarpeetonta palelemista.

Vaihda pohjallisia ja pysy lämpimänä pidempään

Jos vaihdat pohjallisia silloin tällöin, saat suurimman mahdollisen eristyksen ja selviät monista kylmistä päivistä ulkona luonnossa. Kun jalat pysyvät kuivina, vähenee hankaumien riski huomattavasti. Esimerkiksi villaisilla pohjallisilla pysyt lämpimänä ja jalkasi saavat pehmeän alustan. Villassa on myös se etu, että se on edelleen toimiva materiaali ja lämmittää, vaikka olisi kostunut. Valikoimastamme löydät pohjallisia sekä aikuisille että lapsille. Jos sinulla on vielä kysymyksiä, ota mielellään yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamme auttaa sinua löytämään oikeat pohjalliset oikeisiin kenkiin ja tilanteisiin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!