Pohjalliset

(30 tuotetta)

Jalka on eniten käytössä oleva ruumiinosa liikkuessasi ja siihen kohdistuu usein liian suuri kuormitus. Kengänpohjallisilla pidät jalat lämpiminä, kuivina ja mukavina pidempään. Meiltä löydät kengänpohjalliset jokaiseen tarpeeseen ja tilaisuuteen. Valikoimassamme on pohjallisia aikuisille ja lapsille tuotemerkeiltä kuten Lundhags ja Arch Flex System.

Lämpöpohjalliset sisäänrakennetuilla osilla

Perinteisten pohjallisten lisäksi myynnissämme on myös sähköllä lämmitettäviä pohjallisia, joista saa lisälämpöä sisäänrakennetusta lämpöosasta. Sähköiset pohjalliset ovat hyvät sinulle, jolla on erittäin suuret vaatimukset jalkojen lämpiminä pitämiselle ja niitä löytyy esimerkiksi Therm-ic-merkkisinä. Nämä pohjalliset toimivat yhtä hyvin kengissä kuin saappaissakin, kuten luistimissa tai monoissa. Täältä löydät valikoimamme lämpöpohjalliset.

Jos aiot yhdistää hyvät kengät, lämmittävät pohjalliset ja toimivat sukat, voit olla varma, että sinulla on edessäsi monia pitkiä vaellusretkiä ilman tarpeetonta palelemista.

Vaihda pohjallisia ja pysy lämpimänä pidempään

Jos vaihdat pohjallisia silloin tällöin, saat suurimman mahdollisen eristyksen ja selviät monista kylmistä päivistä ulkona luonnossa. Kun jalat pysyvät kuivina, vähenee hankaumien riski huomattavasti. Esimerkiksi villaisilla pohjallisilla pysyt lämpimänä ja jalkasi saavat pehmeän alustan. Villalla on myös etuna se, että ne ovat edelleen toimivat ja lämmittävät vaikka olisivatkin kostuneet. Valikoimastamme löydät pohjallisia sekä aikuisille että lapsille. Jos sinulla on vielä kysymyksiä, ota mielellään yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamme auttaa sinua löytämään oikeat pohjalliset oikeisiin kenkiin ja tilanteisiin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!