Liukuesteet

(4 tuotetta)

Parilla liukuesteitä saat todella hyvän pidon ja liukastumisen eston kenkiisi. Liukuesteet ovat erinomainen täydennys useisiin erilaisiin kenkiin ja voit ottaa ne esille, kun ulkona alkaa olla oikein liukasta, erityisesti sinä joka harrastat esimerkiksi maastojuoksua, jääkalastusta tai cross countryä talviaikaan. Piikit muutamassa nastassa antavat sinulle hyvän otteen jäällä ja lumessa ja ne on usein yksinkertaista poistaa ja laittaa takaisin.

Parilla liukuesteitä nostat turvallisuuttasi liukkaalla alustalla, kun olet aktiivinen ulkona. Ne toimivat hyvin myös, jos harrastat jotain erityistä kuten vaellusta tai pilkkikalastusta, mutta ne ovat myös erinomaiset kaupungissa jäisellä ja liukkaalla kelillä. Meiltä Outnorthilta löydät muun muassa korkealaatuisia Urberg-, Icebug-, Icer’s- ja Springyard-merkkisiä nastoja.

Lisää omaa turvallisuuttasi liukkaalla

Liukuesteet ovat älykäs, yksinkertainen ja halpa turva, jotka voi myös ottaa pois ja pistää laukkuun, jos olosuhteet muuttuvat. Liukuesteet ovat sitä paitsi erinomaiset talvikävelyssä, jolloin voit rentoutuneesti kävellä, vaikka jää kimaltelee tai piilee vasta sataneen lumen alla.

Erilaiset liukuesteet erilaisiin kenkiin

Mitkä liukuesteet ovat parhaat, riippuu siitä, millaiset kenkäsi ovat. Jotkut on muotoiltu siten, että ne sopivat useimpiin tavallisiin kenkiin ja saappaisiin, kun toiset on erityisesti tarkoitettu esimerkiksi juoksu- ja lenkkikenkiin tai tietyn tyyppisiin vaelluskenkiin. Meiltä löytyy useita erilaisia nastoja. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme löytämään oikeat liukuesteet.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!